Måndag.

Igår skulle vi ju till Liseberg. Men det blev inte så av olika anledningar. Istället åkte vi in till stan och tittade på julskyltningarna. VI skulle ha tittat på den levand julkrubban också men det var bomstängt när vi kom dit. Sofia Källgren skulle sjunga i Domkyrkan, och då kan man ju inte ha bräkande kameler (bräker dom?) utanför. Vi gick till McD, Christian och Bettan bjöd. Dom är så jäkla underbara!

Sen gick vi upp till NK och tittade på deras julskyltning och sen upp mot Götaplatsen för att titta på ljusshowen där. Vi gick i genom bältespännarparken, och det skulle vi inte ha gjort. Den som hörde JAG VILL ÅKA SKRIDSKOR! över hela avenyn hörde oss. Både Hannah och Sofie gapade i kör. Och V försökte prata med dom. Nästan uppe vid götaplatsen lugnade de sig något. Och då mycket med hjälplite muto.. ehm jag menar glass och godis. Galna barn som väljer glass mitt i vintern.

Ja, iaf när vi väl kommer upp till Götaplatsen och hittar ett bra ställe där man ser jättebra så ser vi showen i typ 2 minnuter sen är den slut. Jahopp. Bara att traska tillbaka då. Chritian hämtar Bettan och V med bilen, för V ska hem till som mamma och vi traskar hemåt.
Ja vi gick nästan hela vägen hem från Göteplatsen. Barnen var såå duktiga!
Men när vi kom till Masthuggstorget så var det inte lika kul längre så då gick vi upp till Stigbergstorget och handlade och så tog vi vagnen hem resten.

Väl hemma hade vi mys med Shrek the halls. Lite små rolig men kort film. Ganska lagom eftersom det redan var ganska sent.


Barnen dricker glögg utanför NK.

Ja så var det maten då.

Frukost: Omelett.
Mellis:-
Lunch: Nutrilett.
Mellis:-
Middag: 1 Big mac med pomefritt och morötter och lite cola.
Mellis:-
Kvällsmat: 1/4 kyckling, vitlöksbaguett.
senare lite pepparkakor och lightjulmust.

Dagens vikt 101,9

-1,4

Start vikt: 112,6

Vecka 18  10,7

Total viktminskning  23,1 kg 


Kommentarer
Postat av: whatthefuckdotcom

Godmorgon på dä, emailen är på väg, jag har inte glömt, jag är bara sen ;)



Du får en utmärkelse av me så länge :)

2008-12-15 @ 07:59:15
URL: http://whatthefuckdotcom.blogg.se/
Postat av: camilla

Hej!

Det är så skönt att vetat att du vet hur det är. Är inte så lätt för en utomstående som inte har barn med adhd. SÅ det känns såå skönt!! Och jo man vill ju bara att de ska vara som "vanliga" barn.Och denna frustation!! Men blir ju så arg så man har bara lust att slå,slå slå(nu gör man ju inte det) men det är nära....usch så man kan bli igentligen nästan så jag blir rädd för mig själv..

Tack igen

Kram

Låter ändå som om ni hade det trevligt i går :)

Kram

2008-12-15 @ 10:17:02
URL: http://www.hallonpajen.wordpress.com
Postat av: Drickan

Hej hopp !

Bra jobbat denna vecka , hoppas du kollar inläggen i din andra blogg med :)

Peppkram

2008-12-15 @ 11:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0