Torsdag. 5/11 -09

 Aj, aj, aj. Mitt huvud. Har fruktansvärd huvudvärk nu. Är trött på att ha ont.

Så här...

I 2 dagar i sträck har jag haft tandvärk. Alltså tandvärk har jag haft förut och i flera dagar innan de här 2 senaste dagarna också. Det här var alltså konstant. 1 gång under 30 höll det på att släppa. Jag kände hur det gjorde mindre och mindre ont och sen var det borta. I 5 minuter. Jag höll bokstavligt talat på att bli tokig. Visst inte vad jag skulle ta vägen. Inte kunde jag sova på nätterna heller utan vaknade hela tiden. Värst var i går natt när jag var tvungen att gå upp varje gång jag vaknade. Överdriver inte när jag säger att jag var uppe minst 20 gånger den natten. Ingeting hjälpte.
Men så kunde jag vila lite under morgonen. Sov bra gjorde jag inte men jag kunde iaf ligga kvar i sängen och vila. När Johan väckte mig så hade han beställt en tid till tandakuten. HJÄLP!
Jag hade själv ringt dagen innan men då kunde jag ju inte gå för jag har gjort de här testen som arbetspsykologen ville att jag skulle göra Hade ju redan gjort en dag så jag ville göra färdigt. Även om det egentligen inte var en sån bra ide för jag var helt slut när jag vad där.
Men iaf. Ni som läst min blog vet att jag är extremt rädd för att gå till tandläkaren. Men nu klarade jag det inte längre.
Vi åkte ner och det snurrade i huvudet bara jag kom inte i entrén Sen gick det ganska fort och vi fick komma in i ett rum. Snurr, snurr och jag höll på att börja gråta. Höll tillbaka tårarna för har jag väl börjat så är det svårt att kontrollera sen.
Jag ska inte gå in på detaljer men det gick iaf ganska bra. Fick en massa bedövning och sen mera bedövning rätt ner i tanden. Och så borrade dom en massa.
Och nu efter så känns det riktigt bra. Det gör inte ont så som jag trodde att det skulle göra när bedövningen släppt. Och det bästa av allt är att jag tror att om jag hittar en bra tandläkare så kan jag klara och gå och fixa resten.
Men jag spände mig så jäkla mycket så idag har jag som sagt värsta spännings huvudvärken.

Nog om det.

I gårkväll så hade Hannah sin andra tävling i gymnastiken. De tävlade i trampett och hon har inte hoppat det så länge. Det slutade iaf med att hennes lag kom på andra plats så nu hänger en fin medalj i hennes rum och hon är såå stolt.
Mammas duktiga tjej!


 

Hannah och Sofie var ju på Halloweenkalas också. Och så här såg de ut då.



 
 Dagens vikt 99,8


Kommentarer
Postat av: Mamma

Min duktiga tjej, o fina barnbarn, vikten då?

2009-11-05 @ 07:56:54
Postat av: Malin - Vägen mot 69kg.

Usch vad hemskt med tandvärk, skönt att jag fått slippa sånt. (PEPPAR PEPPAR!)



Och barnen var mycket söta till halloween! :)

2009-11-05 @ 10:28:54
URL: http://sextioniokilo.blogspot.com
Postat av: Anonym

2009-11-06 @ 06:15:44
Postat av: Miriam

jag vill med ha en sån här sida.... så fin du gjort den avis hur gör man? puss Miriam

2009-11-06 @ 06:16:53
Postat av: Åsa (Valerina)

Vad jobbigt att vara så tandläkarrädd,,,,,vårt mellanbarn är också väldigt tandläkarrädd,,,,,,eller egentligen är hon bara rädd för sprutor. Att gå till tandläkaren utan risk för att få en spruta går bra, men hon har aldrig tagit emot nån bedövning, inte klarat att dra ut nån tand. Och hon behövde dra ut 5 stycken för att tandställningen skulle funka så hon blev faktiskt sövd och drog ut alla på en gång. Hon har världens bästa tandläkare på specialisttandvården.

Jaja, det var ju inte det jag skulle skriva om,,jag skulle ju skriva att det vra bra jobbat av dig och grattis till dottern för medaljen :)

2009-11-07 @ 22:29:16
URL: http://valerina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0