Måndag. 3/5 -10

Ja, kanske kunde vara dags med ett inlägg.

Sofie har fyllt år. Blev en lyckad dag som började med skattjakt till cykelhuset på gården där hennes nya cykel stod och väntade. Hon blev superglad. Sen hade vi kalas och då kom Henrik med familj, Christer och Farmor-Irene och Miriam och Martin.

Mamma, Ylva, Pappa och Rose Marie firade ju henne hos Henrik den 25:e.
Hon fick kläder, pengar, petshops och en hamster Ja inte en riktig då. Men den rör på sig och gör lustiga ljud.

På valborg så gick vi till slottsskogen med Miriam och tittade på när häxorna tände elden. Fast Hannah tyckte de var läskiga och de var dom verkligen. De är sminkade och toviga i håret och så skriker dom och sprutar eld. Och så spelas det trummor till för att öka på stämningen.
Vi träffade våra gamla grannar Jennie, Gabriel och Love där så vi var med dom resten av kvällen. Där var ett band som spelade balkanmusik med inslag av cirkusmusik och ett stänk av saunasvett som de själva beskrev sig.
Annars så har det vart en ganska tuff vecka. Vi kämpar med ekonomin och med födelsedagar och en massa andra utgifter (bilen bla) så är det inte roligt. Vet inte riktigt hur vi ska fixa den här månaden. Jag vet att det alltid löser sig på något sett, det gör det alltid. Men det sätter sig på psyket.

Sen var det 8 år sedan en väldigt jobbig sak hände som har med Personen att göra också. En sak som inte fått ventileras. En sak som har behandlats som om det aldrig hänt. Men som har satt djupa spår i mig.
Det har fört med sig mycket ilska och framförallt sorg.

Med maten går det år helvete. Vägde 100,5 idag.

 Igår åkte vi upp till Sisjön för premiärgrillning. Det var riktigt mysigt.

8 åringen.


8 åring + 6 åring (lånad av Anja)


Kommentarer
Postat av: Pärlan

Du är jätteduktig som kämpar på ändå. :) Maten går åt helvete för mig också, men orkar inte fokusera på det just nu när det är så mycket omkring.

2010-05-03 @ 14:46:55
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Malin

Hej! Tråkigt att det inte går så bra med maten, men det vänder säkert snart!! Kan ju bli så om man har mycket att tänka på.. Hoppas ni får en fin dag idag! Kram Malin :)

2010-05-04 @ 07:00:57
URL: http://cherrypie1978.blogg.se/
Postat av: semlabakelse

hej ¨på dig....roligt att du hör av dig...vilka fina bilder du delar med dig..visst veckan kan vara tuff men du har ju inte gett upp..det är viktigast du kan ju bara fortsätta där du stannade....kram

2010-05-04 @ 23:24:13
URL: http://www.semlabakelse.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0