vägen-mot-framtiden -

Lördag. 31/1 -09

Igår var en seg dag. Inte för att jag var bakis men man kände endå  att man varit ute. Var lixom trött hela dagen. Vaknade aldrig till riktigt. Sen på kvällen så skulle Hannah på disco i skolan. Stora tjejen kom hem helt stressad och skulle duscha och välja kläder och sminka sig. Haha. Jag kunde inte riktigt låta bli att skratta lite i smyg åt henne :) Så himla söt.
Och hon var jätte söt! Jag fixade håret på henne och sminkade henne lite med rosa ögonskugga och glitter. Hon blev jättefin!
Sofie var inte så lite avundsjuk på att Hannah skulle på disco men vi mutade henne lite med en glass så blev hon glad igen.
Så vi hade det riktigt mysigt medas Hannah var borta.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Hade velat åka och bada men vi ska nog på kalas. Vet inte vilken tid bara. Ska ta reda på det nu tänkte jag.
Ha en bra lördag allihop!

Och Ylva. Jag måste bara säga att det var så roligt att se dig. Det verkligen lyste om dig. Du såg ut att må så BRA. Nog inte så dumt med Chi Gong.
Kram!

Dagens vikt 101,3

Fredag. 30/1 -09

 Det var jättemysigt igår. Vi gick först ner till Christan och Bettan och där var Niclas och Emma. Drack lite drinkar och snackade och lyssnade på musik. Sen gick vi upp till Götas och åt mat. Ricotta och spenat fyllda tortelinis tog jag och Johan nån pasta med oxfile och peppar. Det var jättegott. Niclas bjöd på en drink som smakade jordgubbssaft. Johan fick så ont i magen eftermaten så vi övervägde att avsluta kvällen där men han gick upp till Christan och Bettan och vilade lite medans vi gick till Niclas och sjöng Singstar. Jäklar va det är roligt. Men va hes jag blev. Min röst är inte som den ska efter förkylningen men det gick bra endå. Haha. Massa svåra låtar som man aldrig hade hört. Så det lät ju inte sådär jättebra. Johan kom dit efter en stund och mådde mycke bättre. Undrar vad det kan ha varit.
Sen gick vi hem. Var hemma tio över ett. Alldeles lagom. Smart att träffas såpas tidigt som vi gjorde så måste det inte bli så sent.
Så det var verkligen en lyckad kväll, om man bortser från att Johan blev dålig då.
Och inte det mista bakis är jag idag heller. Vi drack ju inte alls mycket heller utan precis lagom.

Det hade gått bra med barnen också. Dom hade aktiverat mamma i en massa pyssel och experiment. :)
Sofie hade blivit ledsen en gång och ville att de skulle ringa mig men mamma stod på sig och det löste sig till det bästa, även om det tog lite tid. Bra jobbat mamma! Det är jättejobbigt att stå på sig i såna situationer!

Dagens vikt 101,3

-0,4

Start vikt: 112,6

Vecka 24  -11,3
Total viktminskning - 23,7kg 

Torsdag. 29/1 -09

Igår var barnen i skolan och Joahn var iväg. Så jag var aldeles ensam hemma. Och det var så lugnt och skönt. Fixade lite. Lyssande på musik och sov middag :)

Sen kom Christian och Bettan på besök. Jättemysigt. Och ikväll ska vi gå ut med dom. Då är så underbara. Ska bjuda oss på middag. Snälla, snälla mamma tar barnen. TACK!
Ser verkligen fram emot ikväll. Hoppas bara jag kan ta en dusch. Vi har inget varmatten Gaah! Det är fisjummet. Och inget gör de åt det heller. Nu ska bovärlden ringa under dan. Ja det får vi se hur det går med det.

Annars är det en rätt bra dag idag!

Love Spotify som får en på gott humör <3

Dagens vikt 101,4

Onsdag. 28/1 -09

     Igår städade jag hela dagen. Trots sprängande huvudvärk. Barnens rum tog flera timmar. Det var papper och kläder och leksaker överallt. Men tillslut blev det jättefint.
Resten av lägenheten fick sig en omgång också men där var det inte lika illa iaf ;)

FIck klartecken från soc också att vi får pengar. Känns så jäkla skönt. Har varit riktigt orolig för hur det ska gå denna månaden. Men nu känns det alltså bättre och vi kan betala resten av räkningarna och sånt där. Skönt.

Idag är jag jättesvullen. Får nästan inte av mig ringen alls. Det brukar ju gå jättelätt nu förtiden.

Dagens vikt 102,2

Tisdag. 27/1 -09

Igår  va vi nere hos Anja ,Idun och SIgne. Och vet ni va? Hon var vaken! Så underbar! Höll henne en lång stund tills hon blev lite kinkig (hungrig) och sen så somnade hon. Det är ju verkligen underbart med bebisar!

Sen gick vi ner till Christian och Betan, där Johan var. Han skulle lämna ett pan nycklar. Jo tjena. Det brukar ta ett tag det.

Så vi traskade dit. Och det var så jäkla trevligt! De hade köpt ett nytt köksbord och nya stolar. Skitfint vad det. Så nu har de ett helt nytt kök! Tänk vad lite färg, eller i detta fallet tapeter, kan göra så stor skillnad!
Dom är verkligen helt underbara, jag har sagt det förut men jag måste säga det igen. De är riktigta vänner. Och vi funkar så jäkla bra ihop. Och vi har lärt känna varandra så bra på så kort tid. Jag känner att jag kan prata med precis allt med Bettan och jag hoppas hon känner likadant!

Iaf så bjöd dom på pizza så vi stannade en rätt lång stund. Och så när vi var på gården och rökte så kom Niclas och Emma. Och dom följde med upp en stund. Så det var riktigt som den gamla goda tiden på Älvsborgsgatan!
Kändes knepigt att ha så långt hem (ja förhållandevis långt) Har ju vart van att bara gå några meter när man varit hos dom.

Dagens vikt 101,9

Måndag. 26/1 -09

  I går var en bra dag. Vi åkte först till Irene och fixade med hennes dator. Äntligen gick något smärtfritt och komplikationslöst. Allt flöt på och vi fick en jättegod lunch. Super trevligt. Sen åkte vi till Bettan och lämnade en nyckel. Saknar! Det va så himla kul att träffa henne även om det bara var en superkort stund. För sen skulle vi till malevik och Christina. Jättefint har hon fått det. Blev jätteglad för hennes skull. Vi fick god mat och jag fick spela lite oiano. Åh vad jag skanar det ibland. När jag bodde hemma hade vi en flygel som jag spelade på flera gånger om dagen. Jag kan inte en enda not så jag spela de jag kan in huvudet och vad man glömmer fort. Jag kom knappt i håg en enda låt. Jag har ju alltid sagt att när vi flyttar så ska vi ha ett piano. Och det skulle vi väl få plats med här nu om man möblerar om lite.
Vi får se hur det blir.

Dagens vikt 101,5

Söndag. 25/1 -09

Vaknade med sprängande huvudvärk. Hoppas verkligen att den ger med sig.  Förkylningen börjar gå över. Men jag är fortfarande jättetät i näsan och hostar då och då. Jobbigt.
Igår gjorde vi inte så mycke. Var här hemma och grejade. FIck in en masa kläder som legat och inte hittat hem än. Det är SVÅRT att flytta från 9 (!) garderober till 3.  Man får pyssla en hel del för att få det att gå in. Vi har en liten garderob i vårt rum också förståss men den räcker knappt till 1 person, och så kläldkammaren då såklrt. Men där har vi ju allt annat.
Mwn aom aagt så börjar jag se en ljusning iaf. Skulle igentligen behöva 2 stora garderober till oss och en byrå till till barnen. Men nu har jag iaf hittat en lösning som kan funka så länge.

Idag ska vi till farmor Irene och fixa med hennes dator. Var på väg i går men då hade vi kollat fel på när Inet stängde. Ska köpa ett nytt grafikkort. Så vi får göra det idag i stället. Och sen ska vi till Christina (min faster) till hennes nya hus i Malevik. Ska bli spännande att se hur det ser ut där ute nu. Har inte vart där på år och dar.

 Dagens vikt 101,4

Jusst det. Hittade en annan före bild. Lägger upp den för att påminna mig själv om att jag faktiskt kommit en bit på vägen.


Vill ha långt hår igen.

Fredag. 23/1 -09

I går var också en jobbig dag. Både känslomässigt och fysiskt. Men det blev lite bättre på kvällen så vi kunde greja lite här. Barnens rum börjar bli färdigt nu. Hittade en vit billy, på vinden som vi tagit ner. Men vi har fortfarande så lite förvaringsmöjligheter. Det är det värsta.

Det går inget bra med vikten. Jag kommer inte igång. Jag äter inget onyttigt eller så men jag äter häller inte som jag ska. På regelbundna tider och så. Skulle verkligen behöva komma in i det igen. Som det är nu så går min vikt upp och ner mest hela tiden.

Idag är båda barnen hemma från skolan. Sofie är ju ledig och Hannah är lite sämre igen. Nu har hon sin 2:a vagel på ett par dar. Stackarn. Tror att hon har vitaminbrist så nu får hon vitaminer. Se om det blir lite bättre då. Okej, hennes förkylning har satt sig på ögonen mest men det känns endå inte rimligt att få 1 böld och 2 vaglar innom loppet av 2 veckor.

Dagens vikt  101,7

+ 0,5

Start vikt: 112,6

Vecka 23  -10,9
Total viktminskning -23,3 kg 

Torsdag. 22/1 -09

Igår var ingen bra dag. Känner mig orkeslös och ledsen.

Dagens vikt 101,8

Onsdag. 21/1 -09

Okej. Det kanske börjar bli tröttsamt att läsa om min förkylning vid det här laget men det är typ allt som upptar mitt huvud. Bokstavligt talat. Känns som hela huvudet är fullt med snor.

Min förkylning har utspelat sig som följer.

Dag 1. Hostar på kvällen. Vanlig hosta lixom.
Dag 2. Hostar så det värker ner i fingertopparna.
Dag 3. Hostar fortfarande så det värker i armarna plus att rinnsnuvan och nästäppan har slagit till. Denna dag var jag helt utslagen.
Dag 4. Hostar och snorar på ett mera uthärdligt plan. Är inte utslagen men fortfarande riktigt dålig. På kvällen värsta rethostan.
Dag 5 (idag) Nu har det satt sig i öronen också. Det värker och knäpper. Känns som något spricker när jag snyter mig.

Så nu tycker jag faktiskt att det kan räcka.

Har dessuton påbörjat mitt 3:e munsår sedan flytten. Och är helt sårig under näsan, trots ringblomsalva konstant.

Nej nu ska jag sluta beklaga mig.

Barnen är bättre iaf. De får gå till skolan idag. Sofie hostar fortfarande och är lite snuvig. Men hon är inte på något sätt sjuk om ni förstår vad jag menar. Och inte smittar hon särskilt mycke heller nu när hon vart snuvig så länge.

Jo, så får det bli. Hon får krupp av att vara hemma för länge.
Särskilt med sjuka föräldrar som inte orkar göra något kul med henne.



 Dagens vikt 101,6

Tisdag. 20/1 -09

Ja igår fick vi äntligen handla hemlite mat. Eller Johan och barnen åkte. Jag orkade knappt röra mig. Fan va det är tråkigt att vara förkyld. Idag känns det lite bättre. Kan andas genom näsan och det rinner inte så förbannat. Men huvudet känns fortfarande som en melon och jag hostar. Har helt ont i revbenen nu för jag hostat så.
Nu är Hannah också förkykld och Johan nös typ 15 gånger på raken i gårkväll så det är väl hans tur nu också.
Hannah ska till tandläkaren idag och sen får hon vara hemma från skolan. Sofie också. Hon har vart förkyld längst och hostar fortfarande lika illa.

Snart fyller jag ju 30. Jag skulle så gärna vilja gå ner lite extra tills dess. Men jag har så svårt att komma igång. Jag skulle vilja göra stenhårt nu fram tills dess. Det är iaf 2½ vecka kvar. Det skulle kunna hända massor tills dess. Jag ska försöka iaf. Det hade vart en bra 30 års presen till mig själv :)

Sen ska jag ha fokus på att dricka vatten också. Det behövs ju när man är förkyld och jag känner att jag lägger på mig vätska väldigt lätt. I dag är fingrarna helt svullna igen. Märker ju det på förlovningsringen. Vissa dagar får jag knappt av mig den och vissa går det hur lätt som helst.

Dagens vikt 102,0

Måndag. 19/1 -09

Näe nu är jag trött på det här. Jag går alltid upp lagom till måndagsvägningen. Jag kommer från och med nu ha fredagar som veckorapportdag. Då har jag lite tid på mig att rätta till helgens ev snedsteg. Jag vet att det igentligen inte spelar någon roll men det känns lite roligare såhär ;)

Jag är jäääättesjuk. Har knappt sovit en blund inatt. Ena näsborren har varit totalt igentäppt och det har runnit konstant hela natten. Fick ligga med en handduk hela natten. Så nu är jag helt sårig under näsan. Thank god for ringblomssalva (tack ylva!)

Hostan är lite lite bättre. Det skångrar inte i alla inre organ när jag hostar och värker väl bara till armbågarna nu. Men som sagt är ju näsan sämre. Inte konstigt igentligen att jag gått upp. Hela huvuet är ju fullt med snor!

Hade så dåligt samvete igår för att vi inte åkte skridskor med barnen. Men jag fixade det verkligen inte. Vi hade fått in lite pengar på kontot så vi hade kunnat. Och då är det naturligtvis annat som ställer till det. Ja, jag preppade mig ordentligt så åkte vi en sväng till ikea istället. Skulle köpa glödlampor. Och så fick barnen vara i lekrummet. Kändes så tråkigt och gå på ikea och inte kunna köpa något. Fast jag såg å andra sidan knappt något jag ville ha endå. Hela ikea snurrade och vajade. Eller var det jag?

Någon som har en dunderkur mot förkylning?

Dagens vikt. 102,1

Söndag. 18/1 -09

Jag är sjuk! Fy jag ville ju inte bli sjuk. Hostar så det värker enda ner i armarna.  Det river och sliter i halsen.
Idag vaknade barnen halv fyra. Båda två! Hannah hade drömt en mardröm och Sofie hade helt enkelt sovit klart. Hon sprang omkring i lägenheten och ropa e kroppen vaken nu, e kroppen vaken nu, e kroppen vaken nu!?!
Jag fick dem att lägga sig igen och sen vaknade jag av att Sofie satt i vardagsrummet och skrek Bardaaaa, Hallåå! halv sju. Hon säger att hon inte sovit något emellan men det måste hon ha gjort. I vilket fall som helst så kommer det nog bli lite jobbigt här idag.
Idag är det skridskoåkning med klassen. Men vi kommer inte att gå dit. Jag och Sofie är förkylda och även om vi inte varit det så hade vi inte haft råd. Fan va detta är tråkigt. Att inte ha pengar. Och då menar jag verkligen inga pengar. När folk säger (särskilt våra gamla vänner) att de inte har några pengar så blev jag bara förbannad. När de vet hur vi har det och säger att de inte har några pengar men igentligen menar att det inte har några "leva på-pengar" utan de måste, ve och fasa, ta av sparkontot där de har en 25-30 tusen och får in nya om typ 2 dar. Sånt kunde göra mig så jäkla ledsen. Som tur är så har vi inga såna i vår närhet längre.

Johans alfakassa beräknas inte komma igång förens om 3 veckor minst! Så de pengar vi får in i morgon (10000) ska räcka till mat, räkningar och allt annat. Soc får vi inte särskilt mycke av, om något, iom att vi har bil.
Vi ska prata med vår handläggare om detta eftersom Johan har ett jobb på gång. Och om det blir som vi tror så kommer han behöva bilen till det.
Och även om vi skulle sälja den så skulle vi inte få nåt för den gamle fårrden.
Hatar att inte kunna styra över sina egna inkomster eller sitt eget öde. Alltid är det olika instanser som ska igenom mängder med byrokrati som styr över våra pengar. Jag vet att det är så när man inte har jobb. Men det suger!
Jag vill ha ett vanligt liv! Med ett vanligt jobb med en vanlig lön. Att det ska vara så svårt.
Men nu mår jag mycke, mycke bättre och kan ta tag i det här bättre. Har skrivit en egenremiss till nån psykiatriskmottagning och hoppas få komma dit. Jag måste bara stärka min självkänsla. I hela mitt liv har jag känt mig underlägesen och mindre värd än andra. Det har gjort att jag inte har någon självkänsla. Ingen tro på mig själv. Jag tror det är där hela problemet sitter. Jag måste börja tro att jag klarar av saker och ting. För det gör jag ju!
Jag kommer en bit på vägen och så trycker någon ner mig igen. Och alla gamla känslor kommer tillbaka oavsett jag vill det eller inte. Hatar det här, att känna sig oduglig. Det måste bli ett stopp på det nu!
Jag SKA bli bättre. Jag SKA ha ett jobb. Jag SKA klar allt som jag ger mig in i.
2010 har jag jobb. Så är det bara!

Funderar så det knakar vad jag kan göra hemma så länge för att få in lite pengar. Kommer inte på något.
Eller jo, smycken. Men då måste jag köpa in en massa material innan och det har vi inte, jusst det, råd med. Gahh!
Moment 22 i allt vi gör nuförtiden.

Ja, skitsamma, Jag ska försöka vara possetiv.
Allt är bra i mitt liv, pengar kommer lätt till mig, jag är stolt och nöjd med allt jag åstakommit hittills och allt jag tar mig för i framtiden! Jag älskar mig själv och jag litar på att universum ger mig det jag behöver.

Dagens vikt, fucking 101,7

Lördag. 17/1 -09

Idag vaknade jag klockan 4. I morse alltså. Hade jätteont i magen. Antar att magen gör revolt över maten vi ätit den sista tiden. Pasta och korv var eviga dag :( Men på måndag får vi äntligen pengar. Då ska vi åka och storhandla!

Vägde mig i morse och det visade sig att jag gått upp 1.3 kilo. Men jag drack en massa vatten gick och la mig och sov i 4 (!) timmar och sen när jag vaknat och kissat så vart det som vanligt igen.

Känner mig lite frusen och så hängig. Och så har jag börjat hosta nu på kvällen. Jag ORKAR verkligen inte bli sjuk nu.

Dagens vikt 101,1

Fredag. 16/1 -09

Ja så har ännu en vecka gått då. I går var hos försäkringskassan och träffade min nya handläggare. Hon var helt underbar. Inte så där försäkringskassig utan mera vanlig. Som man kunde snaka med på ett vanligt sätt. Jag hade föreställt mig henne som en grå gammal tant. Och så var hon en ugn fräsh tjej.
Så nu har vi kommit på en liten plan :) Ska kolla lite på det idag.

Fick min mens igår så nu sitter jag här med ont i magen och känner mig allmät olustig. Usch.

Jag har tänkt på en sak. När någon frågar mig hur mycke jag har gått ner, och jag säger nästan 25 kilo. Så blir de ju alltid jätteimponerade och säger "Men de e ju skitbra" eller "Åh va duktig du är"  Och då säger jag alltid "Ja men det har ju tagit jättelång tid" Varför gör jag det? Precis som att det är en mindre bedrift att ha gått ner långsamt. Alla kan banta. För att sedan gå upp igen. Men jag har faktiskt mer eller mindre sakta med näkert gått ner nästan 25 kilo på 2 år. Det är BRA det. Jag har hållit mig på banan någotsånär hela tiden. Visst går jag upp ibland men i det stora hela så går jag ju faktiskt ner.
Det ÄR ju skitbra. Eller hur!

Jag menar titta här.  Detta är ganska exakt 2 år sedan. Julafton -06



Och detta är julafton -08


Så visst är jag GRYM! Sluta nedvärdera dig själv Stina. Det är dags att du faktiskt fattar att du gör ett bra jobb!!!

Dagens vikt 101,2

-1,1

Start vikt: 112,6

Vecka 22 11,4

Total viktminskning 23,8 kg 

Hittat en tävling! 15/1 -09

Och sånt är ju alltid kul. Att hon dessutom har en grym iredningsblogg gör ju inte saken sämre :)


Tävlingen hittar du här.

Hmm. Länken är i samma färg som bakgrunden så markera här ovan för att hitta den.

WTFDC! YuooHuuuoo!




 


Torsdag. 15/1 -09

Ja igår var jag ju hos Signe och Henrik och Anja. Inte var hon vaken, men det gjorde ingenting. Jag fick hålla lilla underverket en lång stund. Och man vill ju bara titta och gosa hela tiden. Så underbar!


Det gjorde ni bra kära bror och bästaste svägerska!

Sen åkte vi hem till Bettan och hjälpte henne tapetsera i köket. Det blev superfint! Och JOhan gjorde ett jättebra jobb!
Vi var där hela eftermiddagen och kvällen. Barnen skötte sig jättebra. Satt och spelade lite och så. Fast det blev lite sent så mot slutet så hade Hannah somnat i soffan och Sofie vart jätteledsen. Men det var bara tröttheten som talade. Vi hade det iaf jättemysigt. Underbara mäniskor det finns!!!

Dagens vikt. 101,4

Onsdag. 14/1 -09

Igår gjorde jag nästan ingenting. Hade sån jäkla magkatarr. Mådde illa och det sved i magen. Jag blir helt matt av sån magkatarr. Men idag känns det lite bättre.

Idag ska jag gå och hälsa på Signe! Eller ja, Henrik och Anja också dårå. Idun är på förskolan.
Hoppas att hon är lite vaken iaf :)

Nä, det blir ett tråkinlägg idag. Har ingen aning om vad jag ska skriva.

Hej hopp.

Dagens vikt 101,7

Tisdag. 13/1 -09

Igår hade jag och Sofie en mysdag. Eller förmiddag iaf. Johan var iväg och Hannah var i skolan. Det var längesen det var bara hon och jag. Vi spelade spel och tv-spel tillsammans och hade jätte roligt. Hon är så underbar när man är ensam med henne. En helt annan tjej än hon kan visa upp ibland. Tycker det är så synd att inte fler får se henne sån.

Idag ska hon till skolan för första gången sen innan lovet. Hon saknar alla kompisar.

Nu måste jag göra frukost. Är lite sen ser jag.

Dagens vikt 101,9

Måndag.

Vi åkte aldrig och fiska igår. Det var så kasst väder. Var hemma och fixade istället. Satte upp tavlor och lite speglar och lampor och sånt. Så nu känns det riktigt hemtrevligt. Måste köpa längre gardinstänger. Köpa, köpa, köpa. Fan va mycke det är man måste köpa. Aja. Tänker inte klaga på pengar i detta inlägget även fast det är det som kretsar i mitt huvud jusst nu.

Nej! Possetivt tänkande!

Denna veckan börjar skolan på riktigt. Eller den började ju i torsdags men nu är det en hel vecka. Det ska bli skönt att komma in i vardagen igen. Vi har inte haft några riktiga rutiner nu på ett bra tag och jag tror att hela familjen kan behöva det.

Nej, nu ska jag väcka barnen.

Dagens vikt 102,3

+0,7

Start vikt: 112,6

Vecka 21 -10,3kg

Total viktminskning   22,7 kg 



Söndag.

I går var vi hos Irene. Jättetrevligt, som alltid där!

Häromdagen var vi i svartedalen. Eller svarte dalen som Sofie säger med norrlänsk dialekt, och isfiskade. Jäklar va rädd jag var hela tiden. Isen var nästan 25 cm tjock och alla sa att det var så säkert. Men sen frös det på igen, var plusgrader när vi kom dit och det började knäppa och låta i isen. Fy. Det var sjukt läskigt. Och ev ska vi dit idag igen.
Johan ar helt lycklig, han älskar och fiska, så jag får stå ut.

Och snart fyller jag 30 också. Jag har inte direkt någon åldersnojja men det är skrämmande att se hur fort åren går. Helt galet ju. Vet inte alls vad jag ska göra när jag fyller 30. Det blir väl ett vanligt kalas antar jag och lite fest på kvällen. Ska kolla om det finns någon gårdslokal här som vi kan låna. Annars får vi knö här i lägenheten. Det är ju lite bättre plats här än i gamla iaf. Och där har vi ju fått det att funka, så det löser sig alltid.

Skulle vilja åka och köpa grejer till lägenheten också. Vi måste ha minst en byrå till barnens rum och helst en till klädkammaren också. Vi får inte in våra kläder. Nu har vi alla i blå ikea påsar och det känns inte så bra. Hittar ingenting.
Men vad gör man när man har INGA pengar. Inte ens till mat har vi ju. Fick låna pengar av Hannah igår. Fy vad det kändes jobbigt.
Jag får pengar på fredag tror jag. Men då har vi ju ändå inte råd att köpa möbler. Fan vad jag hatar att inte ha pengar.

Dagens vikt. 102,3

Lördag.

Fy fan va jobbigt allt kan bli helt plötsligt då.
Saker som jag inte vill gå in på här men som gör ont.
Och att behöva låna pengar ur barnens sparbössor är fan inte kul.

Nu ska vi iaf till farmor Irene.

Kram på er.

Dagens vikt. 102 kg.

Fredag.

Jag har kommit av mig lite i bloggandet känner jag. Men det är väl så när rutiner ite är som de ska. Men jag ska bli bättre. Lovar.
Igår hände inte särskilt mycket. Vi grejade lite här hemma satte upp lampor och sånt. Men annars var det lugnt. Barnens första skoldag gick bra och de tyckte det var roligt att träffa alla kompisar. Och så snöade det ju! Så de hade åkt röv.. ehm.. sjärtlapp hela eftermiddagen. De va rosiga och kinderna och lagom svett-möss-rufsiga i håret. Och alla kläder i torkskåpet. Precis som det ska va!

Maten igår var katastrof.

Frukost: bröd.
Mellis: bröd
Lunch: bröd.
Mellis: bröd
Middag: köttfärssås med. ja, bröd
Kvällsmat:-

Riktigt så illa var det kanske inte. Men bröd blev det i massor iaf.

Dagens vikt: 102,1

Onsdag.

Tjoho! Johan har fixat tillfälligt bredband. Å den här bredbandshistorian går mig på nerverna. Det sitter nåt aktivt bredband här och därför så kan inte telia koppla in ett nytt. Men här har inte bott någon på ett år och han som bodde här då avslutade sitt i augusti. Jag blir tokig! Men nu verkar det som vi har kommit på en lösning iaf. Hoppas jag, vi får se hur det går.
MAN KAN INTE LEVA UTAN BREDBAND!

*********

Ja, det som har hänt medans jag varit borta är följande. Vi har flyttat! Så nu bor vi i en stor, fin, nyrenoverad 3:a :)
Barnen har ett jätterum. Och det är så fint! Igår var vi på ikea och köpte ett skrivbord till dem. Och en gräsmatta :) Jag lovar att sätta in bilder så fort vi kommit lite mera i ordning och fått skrivaren inkopplad. (Har ingen usb kabel och måste använda skrivarens kortläsare som inte riktigt passar, ja, lång historia)

Och så köpte vi en säng till oss och lite lampor. Tack för julklapparna allihop :)

Vi var nere hos Christian och Bettan igår. Sjukt konstigt att se någon annan sitta i VÅRAT kök.
Men det tar ju lite tid att vänja sig. För varje grej som vi kommer i ordning med här hemma så känns det mer som hemma.

Jag har blivit faster också ju som jag skrev.
Henrik ringde mig 2.42 på natten till nyårsafton. Jag sprang nästan dit för vattnet hade gått och jag tänkte att det här skulle gå fort. Så 14 minuter efter jag blev väckt var jag där. Så de åkte räserfart in och 03.54 kom hon ut, lilla Signe.
Det gick verkligen undan.

Hon är verkligen helt underbar och så pytte, pytteliten! Det är ju det bästaste som finns nyfödda bebisar!

Vikten går lite upp och ner som vanligt. Häromdan var jag ju nere på 101 och idag är det upp igen. Men så fort vi börjar få lite rutiner här hemma så går det lättare.

Fast jag är endå stolt över mig själv att jag inte gått upp över julen.

Sofie, min kompis, som bor i england var här häromdagen också. Det första hon sa när hon såg mig var "Har du blivit jättesmal" Nja, lite sa jag då. Jäklar va glad jag blev!
Att hon såg det så tydligt!

Dagens vikt 102,2 :(

Söndag.

Hej. Snabbinlägg på moibiluppkoppling. VIlle bara önska er alla ett gott nytt år. Flytten är avklarad och vi kommer inte att ha bredband på ett tag. Hoppas ni väntar på mig.
Jag har blivit FASTER igen!! Signe kom på självaste nyårsafton! :)

SAKNAR ER!!!

Dagens vikt 101,0 !!!!

RSS 2.0