vägen-mot-framtiden -

Tisdag. 24/11

 1 månad kvar till julafton. Längtar tills jag ska göra lite adventsfin här hemma. Det är så mörkt nu så det ska bli skönt och få upp lite ljus i fönstren.Inte så jättemycket har hänt sen sist. Vi har vaccinerat oss mot influensan. Var förra måndagen och tur var väl det för vaccinet tog slut strax efter. Det kändes så skönt att ha gjort det. Särskilt som jag lätt skjuter upp saker som känns lite jobbigt. Men det var inga problem alls.
Så nu ska barnen bara ha en gång till så är det klart.Var på arbetsförmedlingen igen också. Jag ska nu ägna mig åt lite industrispionage =) Det betyder alltså att jag ska gå runt till olika platser där jag kan tänka mig att jobba. Kika lite på vad de som jobbar där gör och känna in atmosfären.
Det lutar nog åt att det blir i någon form av butik. Inredningsbutik eller liknande.
Jag tror det kan bli jätteroligt.

Ett av testerna som jag gjorde handlade om rumsuppfattning. Tex man fick en bild på två klossar av olika storlek som låg på varandra så skulle man tänka 3-D alltså "se" hur de såg ut från en annan vinkel. Ett annat sådant test var ett spegeltest. Man fick en massa olika symboler och så skulle man rita dom som om man såg de i en blank sjö. Skitsvårt och jätteroligt.
Sist jag var på arbetsförmedlingen så fick jag reda på att min psykolog aldrig hade sett någon men så höga resultat. Och det var riktigt roligt att höra. Vet inte riktigt vad man kan göra av den förmågan eller vad jag ska kalla det. Alltså i arbetsväg. Men det kommer väl.
På torsdag ä det tävling igen. Hannah ska tävla i fristående. Det ska bli så roligt att se. Jag ska stå i cafét hela kvällen. Vet inte riktigt hur det gick till men jag anmälde mig iaf. Får se det som ett friskhets tecken.


Tordsag. 12/11 -09

 Dåligt uppdaterat här igen. Förlåt.

I torsdags så kom mamma hit. Hon skulle komma ner till Hannahs födelsedag men kom tidigare så jag och Joahn skulle kunna gå med Bettan och Christian på Stefan Andresson. Han har gjort en ny skiva och ska ha en show på Ostindiefararen. Så  han hade en konsert på kronhuset där han spelade alla de nya låtarna. Den nya skivan är jättebra och jag tror att låtarna kommer göra sig ännu bättre på skeppet. 
Efter konserten så gick vi till något ölställe i närheten. De hade helt sjukt många olika ölsorter men jag tog en cider. Skämdes nästan lite (fast bara nästan) över att beställa cider av sådana öl fantaster.
Sen gick vi vidare och avslutade tillslut kvällen hemma hos Bettan och Chrisitan.
Vi var inte hemma förens halv 5.
Det var iaf jätteroligt och mysigt som alltid när man gör något med dom.

TACK ♥

Och i söndags så var det ju då Hannahs 9-års dag. Det är ju inte klokt vad stor hon har blivit. Min lilla tjej.
Tiden går så otroligt fort och jag tycker inte att det var längesen som vi kom hem från BB.
Det blev ett lyckat kalas iaf med mycket presenter och bus från barnens sida.

Och i tisdags så var jag på arbetsförmedlingen. Vi skulle gå igenom resultaten från testerna jag gjorde och det visade sig att jag minsann är riktigt begåvad =)
Hon sa att om man bortser från andra aspekter än begåvning så skulle jag kunna söka mig till vilken utbildning som helst. Det kändes riktigt bra att höra. Hon var dessutom imponerad över att jag låg så bra till när man jämför med normen iom att jag inte har pluggat någonting på så många år och var måttligt road av skolan de sista 2 åren i grundskolan. Jag låg över och på vissa tom klart över snittet.
 Så det var roligt att höra.
Sen var det ju personlighetstest också som visar på vilken inriktning som kan passa mig. Så nu ska jag leta arbetsuppgifter som tilltalar mig och så ska jag tillbaka i morgon. Det blir nog bra  det här.Stina ♥ Johan = Sant

 I går 4/11 firade du och jag 14 år tillsammans.
14 år av lycka.
14 år av trygghet.
14 år av stöd och uppmuntran.
14 år av tillgivenhet.
14 år av äkta, oförfalskad vänskap.
14 år av kärlek.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Tack min älskling för 14 underbara år.


Torsdag. 5/11 -09

 Aj, aj, aj. Mitt huvud. Har fruktansvärd huvudvärk nu. Är trött på att ha ont.

Så här...

I 2 dagar i sträck har jag haft tandvärk. Alltså tandvärk har jag haft förut och i flera dagar innan de här 2 senaste dagarna också. Det här var alltså konstant. 1 gång under 30 höll det på att släppa. Jag kände hur det gjorde mindre och mindre ont och sen var det borta. I 5 minuter. Jag höll bokstavligt talat på att bli tokig. Visst inte vad jag skulle ta vägen. Inte kunde jag sova på nätterna heller utan vaknade hela tiden. Värst var i går natt när jag var tvungen att gå upp varje gång jag vaknade. Överdriver inte när jag säger att jag var uppe minst 20 gånger den natten. Ingeting hjälpte.
Men så kunde jag vila lite under morgonen. Sov bra gjorde jag inte men jag kunde iaf ligga kvar i sängen och vila. När Johan väckte mig så hade han beställt en tid till tandakuten. HJÄLP!
Jag hade själv ringt dagen innan men då kunde jag ju inte gå för jag har gjort de här testen som arbetspsykologen ville att jag skulle göra Hade ju redan gjort en dag så jag ville göra färdigt. Även om det egentligen inte var en sån bra ide för jag var helt slut när jag vad där.
Men iaf. Ni som läst min blog vet att jag är extremt rädd för att gå till tandläkaren. Men nu klarade jag det inte längre.
Vi åkte ner och det snurrade i huvudet bara jag kom inte i entrén Sen gick det ganska fort och vi fick komma in i ett rum. Snurr, snurr och jag höll på att börja gråta. Höll tillbaka tårarna för har jag väl börjat så är det svårt att kontrollera sen.
Jag ska inte gå in på detaljer men det gick iaf ganska bra. Fick en massa bedövning och sen mera bedövning rätt ner i tanden. Och så borrade dom en massa.
Och nu efter så känns det riktigt bra. Det gör inte ont så som jag trodde att det skulle göra när bedövningen släppt. Och det bästa av allt är att jag tror att om jag hittar en bra tandläkare så kan jag klara och gå och fixa resten.
Men jag spände mig så jäkla mycket så idag har jag som sagt värsta spännings huvudvärken.

Nog om det.

I gårkväll så hade Hannah sin andra tävling i gymnastiken. De tävlade i trampett och hon har inte hoppat det så länge. Det slutade iaf med att hennes lag kom på andra plats så nu hänger en fin medalj i hennes rum och hon är såå stolt.
Mammas duktiga tjej!


 

Hannah och Sofie var ju på Halloweenkalas också. Och så här såg de ut då. 
 Dagens vikt 99,8


RSS 2.0