vägen-mot-framtiden -

Söndag. 28/2 -10

Usch Jag som hade sett fram emot att få sova ut idag och inte ställa klockan. Men så klart så vaknar Sofie kvart över sex och grejar i köket. Så det var bara till att gå upp.

Igår var det full rulle precis hela dagen. Vi började med att åka till kungälv. Lämnade Hannah och gick och handlade lite. Sen gick vi och tog platser och kollade förträningarna. Sen kom Christer och Irene och så började tävlingen. Hannah var jätteduktig. Gjorde allt precis som man skulle.
De kom 12:a av 16 lag och det var jättebra med tanke på att alla var äldre än de i Hannahs lag.
Efter tävlingen åkte vi till Irene och fikade lite och sen var det dags att åka hem för att göra iordning Hannah som skulle på kalas. Sagt och gjort. Lämnade henne och åkte till Henrik och Anja. Mys!
Sen åkte vi och hyrde film och köpte godis och åkte hem för att laga mat och ha lördagsmys. Klockan var nio när vi satte oss för att äta!
Båda barnen somnade i soffa och jag kunde knappt hålla ögonen öppna.
Men det var en lyckad dag.

Ja allt förutom maten var lyckad iaf. Jag har rätt bra koll på vad jag ska äta när jag är hemma men är jag inte det så är jag lost. Det blir helt fel och jag har inte lärt mig än att planera och ta med sig bra mat osv. Så maten igår var verkligen en katastrof!

Frukost. 2 morgonrunda med ost, keso och ½ avokado.
Lunch. 1 drickyoghurt och 1 liten bit snickers.
Middag. 1 smörgås och 1 bulle hos Irene.
Mellis. 1 bulle hos Henrik och Anja.
Kvällsmat. Kyckling kebab, lite  ostbågar och lite godis.

Stegen: 7061 varav 0 snabba.

SUCK!

En sak som jag måste få ur mig är att tänka, aja men denna dag är ändå förstörd.
Va! Det gör det väl inte okej att käka en massa skit bara för det. Näe.
Jag har hela tiden sagt att jag inte bantar eller går på någon sträng diet. Jag "unnar mig" inte ens utan äter det jag känner för. MEN, det är som är jobbigt är att jag liksom inte har kontroll över situationen utan får ta det som finns. Måste lära mig att planera så jag inte måste gå där på ica och leta något att äta innan tävlingen. Det blir trots allt ett par timmar man sitter.

Hannah innan kalaset. Tema var färgglatt.


Lördag. 27/2 -10

Ja då var det redan lördag då. Idag är jag uppe tidigt för Hannah har tävling igen. Så det var bara till att stiga upp som vilken annan dag som helst. Kan säga att det var inte riktigt vad jag ville när klockan ringde. Men, men nu är jag uppe i af =)

Igår gick jag en promenad på kvällen igen. Men det var riktigt halt på sina ställen. Men det gick bra.

Maten och stegen i går.

Frukost. 2 morgonrunda, kalkon, keso och avokado.
Lunch. Omelett.
Middag. Thaigryta på kyckling, lite keso och en sallad.
Kvällsmat. 3 oliver, lite keso, lite kalkon, lite ost och lite majs.


Stegen. 9607 varav 4493 (40min) var snabba.

Nu måste jag sätta igång här hemma. Håll en tumme för Hannah.

Vad ska nu göra idag?

Ha det gött.


Fredag. 26/02 -10

Igår när jag precis skulle göra mig iordning för att gå till arbetsförmedlingen så ringde min psykolog och sa att hon var sjuk. Eller hon behövde knapps säga något för hon kunde knappt prata. Genom förkyld. Så det var lite typiskt. Ingen promenad blev det ju då heller. Och det kändes på kvällen. Så jag bestämde mig för att gå ut på en kvälls promenad istället. Sagt och gjort. Jag gick till Willys hemma, vet inte hur långt det är, men det är en bit och framförallt så är det väldigt mycket uppåt. Sega backar eller svag uppåtlutningn. Jag försökte hålla ett bra tempo men det är inte det lättaste i den här snö modden.
Jag har helt slut när jag kom hem. Mådde illa tom. Men när det lagt sig så kändes det såå skönt. Och så gjorde vi plättar som "belöning"

Har satt som mål att komma ut 6 dagar i veckan. Och då är det just att komma ut som är det viktigaste. Att ta en extra sväng när man lämnat barnen, även om det bara är en kortis. Ja allt extra liksom. Vill så gärna få rutin på det så jag ska försöka tvinga mig nu i början.

Maten och stegen igår

Frukost. 2 morgonrunda med keso, ost och ½ avokado.
Lunch 1 Omelett.
Middag. Blomkål och broccolisoppa med bacon och cremefraiche
Kvällsmat. Mandel och kokosplättar men grädde, blåbär och hallon.

Steg. 11059 varav 5381 (48 min) var snabba.

Ha det gött!


Torsdag. 25/2 -10

Fasen vad duktig jag var igår. Gick min lilla runda på morgonen efter jag lämnat barnen och sen på eftermiddagen så gick jag och hämtade Hannah hos en kompis och sen ner till Henrik och Anja. Sen gick jag hem också. Trots att vi hade bilen utanför. Det kanske inte låter så duktigt men för att vara jag så är det GRYMT duktigt =)

Anja tog körkort i förrgår! Grattis!!
Så igår när vi var hos dem så åkte vi en liten tur. Hon var jätteduktig men lite nervös. Första gången utan övningskör skylten. Och i det här väglaget är det inte det lättaste att köra bil, även för en rutinerad förare.

Bra jobbat Anja!!

Frukost. 2 morgon runda, keso, ½ avokado och kalkon.
Lunch. Gräddstuvad vitkål, 1 stekt ägg, ½ avokado, ½ tomat och bacon.
Middag. Köttbullar och gräddstuvad vitkål.
Kvällsmat. En tallrik med ½ avokado, några skivor ost, lite philadelfiaost och 4 oliver.

Steg.11974 varav 3007 (26 min)snabba, fast det var betydligt fler. Registrerar dock bara när man gått fort i 10 minuter i sträck..

Idag ska jag till arbetsförmedlingen. Så jag tar en promenad därifrån istället för nu på morgonen.

Ha det gött!


Onsdag. 24/2 -10

 Gött! Nu har jag varit ute och promenixat igen. Tänkte försöka få till minst en promenad om dagen. Det blir inte så långa nu i början och jag blir verkligen jättetrött och andfådd Går jättesnabbt, på gränsen till att jag måste springa. Tycker jag är jätteduktig!

Maten igår.

Frukost, efter promenad. 2 morgonrunda, keso, ½ avokado och 2 kalkonskivor.
Lunch. 1 Omelett ½ tomat och lite keso.
Middag. Thaigryta med kycklingfile, kokosmjölk och röd currypasta. Keso och en liten sallad.
Kvällsmat. 3 (!) Oopsies  med ost, kalkon och gurka.

Steg: 8066 varav 2459 (21 min) var snabba.

Ha det gött.


Tisdag. 23/2 -10

Nej, nej. Jag har ont i halsen. Och igår hade jag värdens huvudvärk. Jag orkar inte bli sjuk igen!
Igår var vi ju äntligen och storhandlade. Skönt. Så nu kan jag äta lite bättre. Det händer ju inget! Måste ta tag i detta ordentligt nu. Förra veckan var det iofs ekonomin som ställde till det. Så sjukt jobbigt att aldrig ha pengar.
Hatar verkligen denna situationen. Aldrig kunna göra något roligt. Alltid tacka nej till allt eller överväga noga om man har råd och ibland ta beslutet att ta sig råd trots att man egentligen borde lägga de pengarna på något annat.
Så jävla tråkigt!

Måste, måste, måste! Komma igång med promenaderna Jag får helt enkelt skita i om det snöar eller är jävligt väder ute. Hos mamma ville jag gå ut och gå för där är det så fint och inte alls lika kallt som det här blåshålet om vi bor i. Iofs så blåste det där med men det var torrare i luften och inte sådär krypkallt.

Idag snöar det IGEN. Orka! Som barnen hade sagt.
Nu ska jag snart lämna barnen. Jag har bestämt att ta en extra sväng genom slottsskogen. Så, nu var det sagt på bloggen. Då kan jag ju inte låta bli =)

***
Update. 21 flåsiga minuter i riktigt rask takt blev det. Inte så mycket men en början iaf =)
Och halsen känns mycket bättre föresten. Lite frisk luft gjorde susen
***
Maten igår.

Frukost. 1 Nutrilett.
Lunch. Kycklingwok, keso och ½ tomat.
Middag. Köttbullar i tomatsås och en sallad.

Veckans vikt. 100,3

+ 0,7

resultat sedan nystarten (101,4kg)  -1,1 kg



Måndag. 22/2 -10

Ja så var det måndag igen. Vad detta lovet har gått fort. Och det har gått riktigt bra. Det finns ju alltid en risk att det blir en massa bråk och stoj när barnen går varandra på nerverna när det är tillsammans hela dagarna. Men det har som sagt gått riktigt bra. Kul!

Idag ska vi äntligen handla. Har bara haft kolhydrater hemma känns det som och det lär ju synas på vågen i morgon.
Har ju vart hos mamma också och då är det lite svårare att hålla sina rutiner och så är man ju inte där så ofta och då unnar man sig lite väl mycket kanske.

Det gick bra att köra hem igår. Tog nästan 45 minuter längre än det brukar och det var riktigt spårigt och snön yrde över vägen. Men det gick som sagt bra. Johan är duktig på att köra han.

Nu måste vi ta tag i bilen också. Vi besiktigade den förra månaden och det var en hel del som måste fixas. Plus att skatten kom denna månaden också. Så MINST 3000 måste vi lägga på skruttbilen för att överhuvudtaget få köra den. Känns så surt!

Maten igår.

Frukost. 2 polarbröd med ost.
Lunch.  -ll-
Middag. Blodpudding, potatisplättar och bacon. Med lingonsylt.
Kvällsmat. Äggröra, stekt korv och majs.

Helt upp och ner och skit mat som ni ser. Ska bli så skönt att få hem lite nyttigheter!

Ha de gött!


Söndag. 21/2 -10

 Ja jäklar vad det snöade igår. Så igår var verkligen en slappdag. Gjorde knappt någonting. Jag och Johan gick till affären och sen senare på kvällen till videoaffären. Båda ligger ett stenkast ifrån mamma så det var inga långa promenader direkt Johan hjälpte 5 bilar som kört fast. Han är snäll han.

Idag ska vi åka hem. Får se hur det går. Snön blåser över vägarna så fort de plogat iom alla åkrar här i bonneland. Men vi får ta det lugnt bara.

Maten igår.

Frukost. 1 flerkorn med ost.
Lunch. Blomkål och broccolisoppa med hembakat bröd.
Middag. Hemgjord gulasch soppa.
Kvällsmat. ostbågar och lite godis. (lördagsmys.)

Glömde säga att på vägen upp så såg vi en ormvråk som satt och mumsade på nåt roadkill. Den satt vid vägkanten 1 meter ifrån bilen. Skit häftigt. Jag älskar rovfåglar.
1 av mina drömmar är att åka till USA och höra rovfåglar skria på riktigt. Så som man hör i filmer ibland. Tycker det är något magiskt över det.



Ormvråk.

Hade gött. Får se om vi hittar hem eller om vi fastnar i en driva i Jung...


Lördag. 20/2 -10

Ja ser de snöar, ja ser de snöar!

Ja jäklar vad det snöar! Det är helt sjukt. 17 November 1995 all over again.

Igår var vi inne större delen av dagen. Det var verkligen skitväder så det var inget trevligt alls att gå ut och kolla några isar. På kvällen tog vi dock en promenad. Jätteskönt att komma ut. Isen på Lidan hade ett tjockt snölager minst 30 cm så där¨vågade vi oss inte ut. Förmodligen kan man köra ut en bil där om man ville en det känns läskigt att gå ut om man inte ser isen.

Maten igår.

Frukost 1 flerkorn med ost och skinka.
Lunch. Samma som frukost.
Middag. Fiskgratäng.
Kvällsmat. 1 varmakoppen och 1 flerkorn och 2 knäcke.

Idag blir det nog till att stanna inne. Får gå ut en snabbis för att skotta ut bilen innan det blir alldeles för mycket snö.
Kanske en promenad. Hade vart skönt.
Och jusst det. Igår när vi var ute så joggade jag i snön! Hade lånat mammas snowjogging och då måste man ju testa om det funkar. Och det gjorde det =)


Lidan..


Vår insnöade fård.


Gatan där mamma bor.

Ja de var väl allt för denna gången.

Ha de gött. Och ta det lugnt om ni ska ut i snön...


Fredag. 19/2 -10

Igår åkte vi till mamma i Lidköping. Och vi hann precis innan snöovädret slog till. Sen vi kom hit så har det snöat konstant. Jättemycket snö. Jag som var så trött på detta.
Hur är vädret i Göteborg?

Maten igår vart lite si och så iom att vi åkte.

Frukost. 1 Aktiv flerkorn. 1 skål yogurt.
Mellis/Lunch 1 Risifrutti, 1 banan och 1 kexkoklad.
Middag. Kyckling och pasta sallad.
Kvällsmat. 1 aktiv flerkorn med ost och skinka. 

 Idag ska vi ge oss ut i snöyran och kolla hur istjockleken är på Vänern. Får se om det blir något fiskande.



Längtar....


Torsdag. 18/2 -10

Ja då vart det torsdag redan då. Snart har hela sportlovet gått. Tiden går så fruktansvärt fort.
I går blev det jobbigt igen. Sånt som man precis lagt bakom sig kom fram igen. Fan att man aldrig kan få ha det lugnt och skönt omkring sig. Är det inte det ena så är det det andra.
Blir så jävla trött på att andra som bestämma över vårt välmående. Och okej. Några säger kanske att vi får skylla oss själva som låter andra ha sån makt över våra liv. Att det bara är och bryta och bry sig om sig själva. Men det är inte så lätt. Att man blir känslomässigt involverad kan man inte göra något åt. Att man blir påverkad och ledsen. Även om vi nu satt ner foten...

Maten igår.

Frukost. 1 aktiv flerkorn och en skål yougurt.
Lunch. Tortellini.
Middag. Hemmagjort gulaschsoppa med 1 scones.
Kvällsmat 1 skål yougurt.


Onsdag. 17/2 -10

Grattis Anja till det klarade teoriprovet!

Igår snöade det nästan hela dagen. Trist. Kanske det blir en sån där filmvår i år. Som kommer med takdropp, fågelkvitter och krokusar med snöluvor.
Kanske...

Frukost. 1 aktiv flerkorn.
Mellis. 2 knäcke.
Lunch.-
Middag. Äggröra, bacon och 1 korv.
Kvällsmat. 1 semla.


 


 
 Barnen tyckte att det skulle vara rosa grädde iår. Förra året vart det grön.

Åt du någon semla igår?

Ha de gött!


Tisdag. 16/2 -10

Igår var en slappdag. Gjorde nästan ingenting på hela dagen. Städade undan och dammsög lite bara.

Barnen har ju sportlov fast i går såg vi nästan inte röken av dem. De var ute nästan hela dagen eller hos en kompis som bor här på gården. När de väl var hemma så satt de vid datorn och hade videosamtal med kompisen. De läste roliga historier för varandra. Lite roligt att se. Och en påminnelse över att barnen faktiskt börjar bli stora.
Det är verkligen inte lätt att få ihop dagarna men jag gör så gott jag kan.


Frukost. ½ aktiv flerkorn.
Mellis. 1 varma koppen minestrone. 2 knäcke.
Middag. Korv Stroganoff med ris.
Kvällsmat. 1 aktiv flerkort och en skål youghurt.

Veckans vikt 99,6
- 0,7

resultat sedan nystarten (101,4kg)  -1,8 kg

Är faktiskt nöjd. Trodde ju inte att jag skulle få minus alls denna veckan. Så det känns bra. Det gör ju också att jag har klarat mitt första delmål, 99,9 kg. Så jag ska ta en bild senare idag och lägga in under ♥ Mina mål ♥ Lite läskigt känns det allt för att kunna se någon förändring senare så får det ju bli en bild med tighta kläder som inte döljer och framhäver så som jag kanske brukar klä mig. Men, men första är väl värst när man sen ser skillnaden så blir det roligare.

Usch nu snöar det igen. Och mer väntas. Det som nyss hade blivit drägligt ute. Man kunde gå på gångbarnorna utan att halka omkring i snömodden. Kan ju inte göra något åt vädret så jag får försöka släppa det.

Ha de gött!


Måndag. 15/2 -10

Ja då var det sportlov då ja. Idag fick jag sova till nästan 8! Det var längesedan kan jag säga.

I går var det ju alla hjärtans dag. Vi brukar aldrig fira det här hemma men igår när jag hade vilat lite och kom upp så hade Johan bakat scones och gjort kaffe och dukat fint. Barnen hade gjort jättefina kort till oss. Sånt blir man glad av!

Det var så fint väder igår så jag ville verkligen gå ut. Men det var det ingen annan som ville. Men jag mutade med varman koppen och då fick jag med mig Sofie iaf. Hannah var hos en kompis. Ja Johan var ju med också så klart, men han slapp jag muta =)


Fina älsklingar vid fina istappar.


Jag med det obligatoriska munsåret som måste komma när jag är förkyld :(




Maten var en sorglig historia igår med.

Frukost. 1 fröig med smör.
Mellis. Scones
Lunch. 1 varmakoppen och 2½ knäckebröd i slottsskogen.
Middag. Pastasås av lövbiff och paprika med lite pasta och mycket brysselkål.

Räknar tyvärr inte med något minus i morgon. Bara det inte är plus så får jag vara nöjd.

Ha de gött!


Söndag ♥14/2 -10 ♥

I går var en innehållsrik dag. Fast katastrofal i mat väg.
Vi åkte hemifrån vid 13 för att köpa present till Cosmo (Sofias son) som fyllde 1 år.
Det var jätteroligt på kalaset. Träffade många barndomsvänner som bodde på gatan och som jag lekte med när jag var liten. 
 
Efter det så var det dags för Hannah att gå på party. Så vi lämnade av henne vid fyra och åkte och handlade lite och en snabbis hem för att äta lite.
Sen var det dags att åka till Anja och fira hennes födelsedag lite. Hade köpt jättefina strumpor till henne, hon älskar roliga strumpor Och med dess så går överskottet till Friends, som jobbar för att motverka mobbning. Så det kunde inte bli bättre.



Efter partyt var det dags för lördagsmys. Men barnen somnade i soffan innan tio =)


Maten igår var som sagt katastrof.

Frukost. 1 fröig med mosad avokado.
Lunch. Samma som frukost.
Middag. Samma som igår.
Kvällsmys. Lite godis och lite ostbågar.

Och så en liten  bit tårta på kalaset och en bulle hos Anja.


Lördag. 13/2 -10

♥ Grattis Anja! Äntligen är du också GAMMAL!!! ♥

Usch Förkylningen har satt sig i bröstet. Och i öronen. Igårkväll var det jätte¨läskigt. Det kändes som det gungade inuti huvudet och när jag gick så gick jag snedsteg och det kändes som golvet var av gummi när jag gick. Just det är bättre idag men bröstet sticker fortfarande. Hoppas inte att det blir värre bara för nu kan jag må drägligt med lite Acetylcystein och Treo.

Igår natt när jag hade somnat i soffan men Johan fortfarande var uppe så ringde det på dörren! Klockan var väl en kvart över två. Det var två tjejer, var av den ene bodde i trappen brevid. Hon hade glömt sin nyckelbricka och kom inte in. Så Johan testade sin men den funkade inte. Fört tyckte vi det var lite konstigt att de kom just till oss. I gamla lägenheten fick vi alltid hjälpa folk mest hela tiden. Men då bodde vi på första våningen också. Nu har det ändå gått förbi en lägenhet. Men vi kom fram till att förmodligen så kom de till oss för att det var tänt i köket.
Och våran entredörr är den enda som inte låser sig på natten.
Så det var kanske inte så konstigt ändå.
De åkte hem till någon kompis istället.

Maten igår.

Frukost. Mannagrynsgröt.
Lunch. 2 hamburgare med ost och 2 morgongrova med ½ mosad avokado.
Middag. Blodpudding, potatisbullar och bacon med lingonsylt.
Ingen vidare bra matdag med andra ord..


Nu är det sportlov! Skönt att inte behöva ställa klockan på ett tag. Även om jag vaknar tidigt av min alternativa väckarklocka. Sofie.

Måste passa på att tacka för alla kommentarer också! Det är så roligt att läsa!

Ha de gött idag!


Fredag. 12/2 -10

Usch vad jag är förkyld. Det är som om någon satt på en kran i näsan. Och jag nyser hela, hela tiden. Blä!
Vill verkligen inte vara sjuk...

Maten igår.

Frukost. 2 morgongrova med ½ mosad avokado.
Lunch. Samma som frukost.
Middag. 2 Kycklinglår, lite ris, brysselkål och sås.
Kvällsmat. Vaniljglass. (enbart för halsen. Tsssss.)

Känner mig iaf sjukt peppad att jag kommer fixa det här. Känns bra!


Haha!!

Ha de gött!

♥ Mina mål ♥




Här kommer mina delmål under den här resan.
Tänkte lägga upp bilder under varje vikt när jag kommit dit.

1. 99.9kg. (16/2)


2. 95 kg. (14/6 -10)





3. 90 kg.



4. 85 kg. 



5. 80 kg.


6. 75 kg.
 (Målvikt)

                                                                  
                                                     


Torsdag. 11/2 -10

 Det går inget bra med maten. Vi har nästan inga pengar kvar så det blir till att äta av det vi har hemma redan och det är inte så jättebra saker ur GI synpunkt.
Men det får bli som det blir. Jag ska göra så gott jag kan iaf.

Höll på att trixa lite med bloggen igår också. Tycker det blev riktigt snyggt jag! Och det bästa av allt. Jag gjorde det själv! Tidigare har ju wtfdc gjort designen. Och det är ju fortfarande hon som har gjort grund mallen. Men jag lyckades lista ut hur man bytte färg iaf. Och så gjorde jag om headern i Paint!
Tycker jag var riktigt duktig =)

Maten igår.

Frukost. 2 morgonrunda med ½ kalkon skiva på varje, keso och ½ avokado.
Mellis. ½ avokado.
Lunch, Omelett.
Middag. Tortellini.
Kvällsmat. Tortellini (rester)

Så som sagt fram till middagen så vart det ju rätt bra. Men, men. Det får ta den tid det tar..

Ha det gött!


Onsdag. 10/2 -10

Usch vilken magkatarr jag har. Är trött på att ha ont i magen. Det finns alltid något som gör att jag är orolig. Är det inte det ena så är det de andra. Jobbigt.

Maten igår gick iaf ganska bra tycker jag..

Frukost. 2 morgonrunda men kalkon, keso och ½ avokado.
Lunch. Omelett.
Middag. Broccoli och spenat soppa med chremefresh.

Men det är jobbigt att äta när man har magkatarr. Man är hungrig nästan hela tiden men ändå har man ingen matlust. 
 
Ha de gött!


Tisdag. 9/2 -10

Ja igår var inte heller så jättebra i matväg. Det var en tung dag i största allmänhet. Kände mig trött och orkeslös och tappade liksom tilltron på livet en stund. Idag känns det bättre men inte bra. Är så förbannat trött på att alltid gå i motvind. Kan vi inte få lite tur någon gång! Tycker att vi förtjänar det både jag och Johan.

Idag ska jag börja så smått att lägga om kosten. Dra ner på kolhydraterna och äta mera grönsaker Frukosten kommer fortfarande bestå utav en smörgås. Helst Morgonrunda iom att det är GI bröd. Vill inte krångla till frukosten för mycket för då är risken att det blir alldeles för sent och då blir ju hela dagen förskjuten

Maten igår då.

Frukost. 2 morgonrunda, kalkon, keso och ½ avokado.
Lunch. Keso, avokado, 5 cocktailtomater, ½ avokado och 2 knäcke.
Mellis. 1 smörgås och 1 knäcke.
Middag. Spagetti och köttfärssås.

Veckans vikt 100,3 

- 0,4
(resultat sedan nystarten -1,1)


Måndag. 8/2 -10

Ja igår var det ju gympatävling. Vart lite stressigt på morgonen då Hannah skulle vara där halv tio redan. Hann inte ens äta frukost.  Men det gick bra ändå. Hannah kom i tid och vi gick och köpte en smoothie till mig.
Sen började tävlingen kl 11 och Sofie var jätteduktig och satt stilla och tittade. Lite otålig var hon och frågade hela tiden när Tanterna skulle komma. Tanterna, det vill säga mamma och moster Ylva, kom vid halv ett. Sen var det då äntligen då Hannahs tur. De var så duktiga alla i hennes grupp. Men duktigast var Hannah såklart =)
Så det slutade med att de kom 2:a! 1:a kom gruppen från samma förening som är över Hannahs så det var också roligt!



Stolta silvermedaljörer.

Maten igår vart inte så bra.

Frukost. 1 smoothie
Lunch.Fiskbullar och potatismos.
Middag. Kinamat, för att fira Hannah och för att Sofie vart så duktig.
Kvällsmat. Kladdkaka :S


Söndag. 7/2 -10

Hade en jättebra födelsedag igår. Mamma, Ylva, Christer, Henrik, Anja, Idun och Signe var här.
Åt pastasallad med vitlöksbröd. Och kladdkaka på det.
I fredags var vi hos pappa. Han kommer ju inte upp för alla trapporna med rullstolen så vi får komma till honom när det är något. Men det går ju lika bra det.

Idag är det UGG Hannahs gymnastiktävling. Ska bli jättespännande!


Lördag. 6/2 -10

 Jahopp då fyller man 31 idag då.

Har en hel del att göra idag.
Mamma och Ylva kommer ner och sen lite kalas och sen melodifestivalen.
I morgon är det UGG så det blir i säng ganska tidigt..


Maten igår.

Frukost. 1 fröig med kalkon.
Lunch. Fiskbullar och potaismos.
Middag. Köttfärssås och spagetti.
Kvällmat. 1 bit dajmtårta och 1 kokkostopp.

Ha de gött!


Fredag. 5/2 -10

Jahopp. Sista dagen som 30 åring i dag då.
Ska städa, handla och fixa. Sen ikväll så ska vi till pappa.

Kan inte fatta att jag fyller 31 i morrn. Shit vad gammal jag är!



Maten igår.

Frukost. ½ fröig.
Frukost2. 1 fröig med kalkon.
Lunch. Omelett.
Middag, Korv med bröd.
Kvällsmat. 1 fröig och en tallrik yoghurt

Hade gött.


Torsdag. 4/2 -10

Igår hade jag huvudvärk och kände mig allmänt hängig Var trött och grinig. Hatar såna dagar.

Har bestämt att jag ska gå över till GI nästa vecka. Det är det som känns lättast att genomföra med familjens alla viljor. Bara att skippa kolhydraterna och ta en sallad till istället. Får se hur det går. Som det känns nu så går jag bara upp hela tiden. Så lätt att tappa sugen.

Maten igår.

Frukost. 1 misslyckad pannkaka (Hannah skulle på utflykt)
Mellis. 1 fröig med kalkon och keso
Lunch. Kesoröra med kalkon och äpple.
Middag. Pytt i panna med 2 stekta ägg och rödbetor.
Kvällsmat. 1 tallrik yoghurt och 1 fröig med kalkon och ost


Onsdag. 3/2 -10

Ringde till tandläkaren igår. Hade sån hjärtklappning när jag ringde och så var det bara telefonsvarare. De var på lunch, fick vänta 20 minuter på att ringa igen. men sen så tog det 20 minuter till att komma fram. Iaf så ska jag dit 1:e mars. Efteråt så kände jag mig jätteduktig och sen så ångrade jag mig. Men jag ska gå dit. Måste det.

Efter det var jag trött och ledsen hela dagen.

Maten...

Frukost. 1 fröig med kalkon, keso och ½ avokado.
Lunch. Gulaschsoppa och 2 knäcke.
Middag. Korv Stroganoff med ris.
Kvällsmat. 3 skivor kalkon, lite keso och ½ avokado.

Ha de gött och akta så ni inte halkar ♥


Tisdag. 2/2 -10

Jag fick svar ifrån tandläkaren igår. Tyckte att han skrev bra. Han ville att vi skulle boka in en tid för röntgen för att sedan göra ett kostnadsförslag.
Ska ringa idag tänkte jag. Läskigt!

Vikten var inte så rolig idag. Men jag får tänka på att jag fortfarande bara lägger rutinerna. Och palten gjorde nog sitt också. Smyg vägde mig förra veckan och då såg det betydligt bättre ut.


Frukost.1  Fröig med keso och kalkon.
Lunch. Samma som middagen igår.
Middag. Köttsoppa med klimp.
Kvällsmat. lite keso, ½ avokado, 3 skivor kalkon och 6 oliver.

Veckans vikt 100,7 =(

+ 0,4
(resultat sedan nystarten -0,7)


Måndag. 1/2 -10

Igår var jag ju mycket bättre i armen men hade grymt ont i huvudet hela dagen istället. Känner att jag är spänd, är stenhård i "korvarna" Men idag är det lite bättre i huvudet iaf.

Igår var Christer här på middag. Vi bjöd på Pitepalt. Jättetrevligt.

Det snöade en massa hela dagen igår så nu är det vitt, vitt, vitt ute igen. Har sagt det för och jag säger det igen. Jag är trött på denna vintern nu. Jag vill ha ljusare dagar, mildare luft, knoppar på träden och fågelsång.



I morgon ska jag väga mig. Hoppas jag gått ner litegrann iaf. Känner att jag fortfarande inte har rutin på mina matvanor. Måste tänka efter hela tiden annars glömmer jag att äta. Det måste sitta innan jag lägger om kosten ännu mer..

Maten igår.

Frukost. 1 fröig med lite ost.
Lunch. Tortellini med tomatsås.
Middag. 3 Paltar (konstigt det låter) med smör och lingonsylt.
Kvällsmat. 1 palt med smör å lingonsylt och 2 knäcke.


RSS 2.0