vägen-mot-framtiden -

Måndag 28/6 -10

98,2 Idag.

Och då har jag ändå inte ätit så farligt. Potatis och bröd. Men det räcker ju.

Ska uppdatera mer med bilder och så sen.

Idag är det VARMT! Härligt.


Torsdag. 24/6 -10

Usch. Nu går det inget vidare med maten.

Får komma igen efter midsommar.

Kram på er alla.


Måndag 21/6 -10

Solen skiner!  Årets längsta dag börjar bra. Samtidigt känns det lite jobbigt att vi nu går mot mörkare tider. Men det är långt kvar innan det börjar märkas som tur är.

Vikten blev plus som jag förväntade mig.

96,2

+1,2

Men det tar jag igen nu i veckan..

Ha de gött!


Söndag. 20/6 -10

Aj, aj. Denna helgen har inte varit bra i matväg. I fredags åt jag pizza. Det har jag inte gjort på ett halvår. Och igår blev det jordnötter och lite godis. Inte alls bra. Det kommer bli plus i morgon.
Blir så trött på mig själv. Att det ska vara så svårt.
Får köra järnet nästa vecka så jag kommer i kapp igen.

Har ju haft som mål att jag ska väga 89,9 på Johans födelsedag den 24 juli. Men det känns som en omöjlighet nu.

Inte har jag kommit ut och motionerat något denna vecka heller. Var ju ute och gick varje dag förra veckan. Och sen så slutar jag bara. Kommer verkligen inte ut. Så brukar det vara. Har så svårt att hålla något med än en vecka. Kanske 2 men sen så blir det inte av igen.

Ja vi får se hur det går.

Vädret är ju så tråkigt också. Var är sommaren? Med fiske och bad och sol.
Hoppas att det blir bättre snart.

Nu är jag klar hos tandläkare.
Jag började gråta när jag gick därifrån. 15 år av skräck, ångest och tandvärk är slut. Jag är verkligen klar!
Jag trodde aldrig att jag skulle klara det. När det var som värst och jag inte kunde sova av tandvärken så kunde jag ändå inte gå till tandläkaren.
Det känns helt underbart.
Drog ut en visdomstand i torsdags så jag är fortfarande lite ön i munnen men det går ju över och då kommer det verkligen kännas bra.
Tandläkaren tyckte att det var lite sorgligt att vi inte skulle komma igen och sa att ni kommer väl om jag kallar er nästa år.
Men man märkte att han tyckte om oss och sen så är det nog lite roligare iom att Johan har vart med varje gång så de har ju kunnat prata lite och så. Och han har lite samma intressen som oss. Natur och fiske  och sånt där.
Ja det märktes helt enkelt att han tyckte om oss.

Idag ska vi handla lite. Johan ska väl iväg till båten men efter det. Det ska vbli skönt att få hem lite mat igen.

Ha en bra dag.


Torsdag. 17/6 -10

Usch. Det känns inget kul just nu. Det börjar bli för mycket.
Det är massa strul med pengar. Soc krånglar och gör fel och min sjukersättning tar slut i Juli då ska jag har aktivitetsstöd i en månad och sedan csn. En massa papper som ska fyllas i. Bostadsbidrag som ska ansökas om och Johan som också har fått aktivitestöd. Det är så mycket papper att jag inte vet vart jag ska börja.
Johan är aldrig hemma så vi kan sätta oss med det häller. Är han inte vid båten så är han på Indus eller på rygginstitutet (rehabiliteringsprogram som de tvingat in Johan i)
Här har vi gått i flera år och inte haft någonting att göra och så hittar de rehabprogram till oss båda, mitt i sommaren de sista månaderna som vi har "ledigt" Skolan börjar 30 Augusti. Men man kan ju inte gå och göra ingenting om man ska få socialbidrag! Nej det köper jag till 100% Men det är kanske lite sent påkommet!

Igår tänkte vi iaf att vi skulle ta ett kvällsdopp. Behövde göra något kul med barnen.
Stressade iväg för alla var hungriga (Skulle grilla också) men så när vi äntligen fått iordning på allt och skulle åka så startar inte biljälveln!

Jag är så förbannat trött på att det ALLTID ska vara NÅGOT!

Maten de här senaste dagarna har inte vart bra alls. Pengarna är slut (får i morgon) Så därför har vi fått rota i skåpen här hemma. Så i 2 dar i rad så har vi ätit grillkorv. Skulle ju grillat igår. Det är väl ingen katastrof men de innehåller ändå 11-12g/100g kolhydrater. Har gått upp 1 helt kg på det. Hoppas det hinner rätta till sig tills på måndag.



Måndag. 14/6 -10

Shit vad tiden går. Redan måndag igen. Dagarna går in i varandra nu när barnen har sommarlov.

Igår var vi hos Irene. Christer fyllde år. Men eftersom han har så mycket med båten så var vi hos Irene istället.
Hon bjöd på jättegod mat. Köttgryta med ris och sallad. Jag skippade riset. Sen vart det tårta. Så jag skrapade bara av lite grädde och åt ett par jordgubbar. Och sen så var det bullar och ostkex. Jag var såå sugen på att ta ett av hennes hembakta winerbröd. Men jag stod emot. Tog bara lite ost och skippade kexet.
Kände mig riktigt stolt!
Det känns bra att jag klarar såna situationer så bra.
Det var likadant på barnens skolavslutning. MASSA goda kakor och bullar, knytkalas som det var. Och inte hade jag hunnit äta frukost häller så jag var ju jättehungrig. Som tur var så hade någon gjort kladdkaka så det fanns lite vispad grädde. Och så var kladdkakan dekorerad med lite frukt. Så jag tog grädde, 1 physalis, några vindruvor och en biggarå.
Hade lätt kunnat ta en bulle då men det gjorde jag inte.
*stolt*

Och vet ni. Jag fick en cykel av Irene! Hon har knappt använt den. Vi har ju tänkt att köpa en cykel till mig så vi kan cykla till skolan sen. Men det är ganska dyrt, även med begagnade.
Och det är precis en sån som jag alltid har velat ha. Den har tom cykelkorg!


 Veckans vikt. 95
-1,3
Total viktminskning 30kg!!!

Ska strax uppdatera ♥ Mina mål ♥


Fredag. 11/6 -10

Ja nu har barnen sommar lov. Ett sommarlov som inte startade som man hade önskat kanske. Både Hannah och Sofie har vart kanon förkylda. Och så har det regnat varenda dag.

Avslutningen blev också lite knasig. Vi skulle vart ute men istället fick det bli i aulan och där fick inga föräldrar plats.






Hannahs fröken var så fin i sin sverigedräkt.

Hoppas det blir bättre väder snart!

Ha de gött!


Tisdag. 8/6 -10

Usch. Vaknade med sprängande huvudvärk. Det är något av det värsta jag vet. Hela dagen blir förstörd även om det kanske går över under dagen.

I går gick jag tidigare när jag skulle hämta barnen. Gick en rask promenad i regnet och det var så jäkla skönt. Ska föröka göra det lite oftare. Jag var ju så duktig med promenaderna där ett tag men nu har det vart slappt med det. Det har ju iofs varit mycket med annat nu det sista så jag får väl vara glad och stolt över att jag fixat maten så bra. Trots allt.

Idag ska vi tvätta. Det är verkligen tråkigt. Men det måste ju göras det med.

Sofie ska följa med en kompis hem efter skolan och vi ska åka och köpa en klänning till Hannah som hon ska ha på avslutningen i morgon. Sofie är redan klar när det gäller det.

Nä nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett.

Ha det gött.


Måndag. 7/6 -10

Nu är det snart sommarlov. På onsdag slutar tjejerna och det ska bli så skönt.

I går tog vi en kvällspromenad till slottsskogen. Vi gick och tittade i azaleadalen och där är det ju verkligen helt underbart så här års.



De hade en bikupa som man kunde kika i. Först var det lite läskigt men sen vande man sig och det var riktigt kul.







 





Veckans vikt. 96,3
- 1,9
Total viktminskning -5


Fredag. 4/6 -10

Ja nu har jag varit frånvarande igen. Ber om ursäkt till er som faktiskt kolla till mig då och då.

Det här med pappa har tagit på mig lite mer än jag velat inse. Jag sover dåligt på nätterna och vaknar hela tiden. Försover mig och är helt död på dagarna sen.

Men nu är han mycket bättre iaf. Var och hälsade på honom igår och han såg rätt så pigg ut. Han började få ont när vi var där för han hade suttit länge i rullstolen igår. Så på slutet såg man verkligen att han hade ont. Men han fick nån stark tablett så det gick nog över det mesta när vi hade gått. De skulle även flytta honom till sängen då också.

Idag har vi lämnat in bekräftelsen till Folkhögskolan. Så nu är vi verkligen inne. Det ska bli jätteroligt.
Klart jag är lite nervös. Så som alla är inför nya saker men det är inte den här ångesten som jag levt med i så många år. Och det känns så jävla gött rent ut sagt.

 Tyvärr så visade sig Lagerhaus inte vara så bra. Vart mest en liten slav så jag är inte där längre.

Med maten går det bra. Är rätt sugen fortfarande men lyckas hålla mig ifrån det. Denna helgen ska jag INTE äta något som inte är bra för mig. Nu får det hända lite grejer igen.

Igår var vi i Sisjön och badade och grillade. Jättemysigt. Det blåste en del så det var kallt när man kom upp och lite läskigt att gå i när vattenytan krusade sig så man inte såg bottnen ordentligt. Det finne en hel del hala stena som man måste trippa på Men skönt var det.



'

I onsdags var vi i Svaleboskogen och tittade på en bronsålder pjäs som Sofies klass satte upp.

Sofie var fårvaktare





Nu ska jag hämta barnen.

Ha de gött!


RSS 2.0