vägen-mot-framtiden -

Måndag. 25/4 -11

I morgon börjar skolan igen.
Tycker det mesta käns jobbigt just nu.
Vet inte riktigt hur det ska gå.
Vi måste så mycket. Försöker sortera och ta det viktigaste först osv.
Tex det här med bilen. Vi måste inte ha bil. Vi kan välja att sälja den. Då får vi några tusen och kan betala någon räkning och klara oss i några veckor. Men vi kan inte göra särskilt mycket i sommar. Eller så säljer vi den inte och då måste vi fixa den, vilket vi inte har råd med och kan ändå inte göra särskilt mycket i sommar. Visst vi åker ofta och fiskar och så och det kostar inte så mycket men då måste vi ju ha bilen.
Om vi nu skulle fixa bilen så är det allt annat. Jag blir tokig. Vet inte hur vi ska lösa detta och det är det värsta jag vet att inte veta hur framtiden ser ut.
Det som kändes så bra allting nu käns det inte lika bra..

Måndag. 18/4 -11

I lördags hade vi våruppvisning med Gymnastiken. Det var en lång dag med 3 föreställningar. Hannah och Sofie var jätteduktiga och mina gymnaster också!
Det var en jobbig men jätterolig dag.
Idag har vi varit och fiskat. Det blev ingen fisk och inte så väldigt mycket fiskande heller men det var så skönt att vara ute i det fina vädret.
Annars är det rätt mycket som käns tungt nu. Vet inte hur vi ska klara sommaren. Jag och Johan får ju inget csn så de pengar vi får nu är det sista hela studielånet vi får. Sen får vi ett halvt var i slutet av Maj och sen är det slut.
Det käns riktigt jobbigt.
Bilen är skit också. Är så trött på att alltid behöva köpa billiga bilar som kaikar i hop efter ett tag.
Nu måste det göras en massa på den så vi kan besiktiga den igen. Och det har vi inte råd med.
Vi har inga sommardäck heller. Och inte råd att köpa nya.
Vill tro att pengar inte ska få sabba denna chans som jag och Johan har tagit i och med att vi börjat plugga men det ser jävligt mörkt ut just nu...

RSS 2.0