vägen-mot-framtiden -

Fredag. 27/2 -09

Åhh! Hade precis skrivit ett inlägg och så låste sig datorn. Grrrr!

Iaf. Idag blir det ett sent inlägg från mig. Har knappt suttit vid datorn idag.

I går var jag ju och lunchade med Bettan. Det var super mysigt Åt god mat i eriksbergshallen. Och sen så följde jag med henne till hennes jobb. Det var jättekul och spännande att se. Hon jobbar på ostindiefararen Götheborg. Var ombord och kikade också. Så de va kul!



Nu är Hannah på kalas. Discokalas. Jag lockade håret på henne och sminkade henne lite med turkos ögonskugga och lite glitter i ögonvrårna. Hon blev så söt!

Ja det var väl allt för mig.

Dagens vikt 100,6

- 0,4

Start vikt: 112,6

Vecka 26  -12
Total viktminskning - 24,4 kg

Tordag. 26/2 -09

Blä. Nu regnar det också. Skönt iofs att snön försvinner men om regn tycker jag inte!

Sitter här och funderar på vad jag gjorde igår men kan inte riktigt komma på något. Städade undan lite men inte så mycket som jag ville egentligen.

Börjar bli lite nervös. Väntar brev från LISA, De sa att jag skulle få ett brev snart men nu är det ju över en vecka sen jag var där och mindre än en vecka tills det börjar. Tänk om det har blivit något strul nu. Gruppen kanske fick för få medlemmar? Nej, så får jag inte tänka. Positivt Stina! Det kommer säkert idag eller i morgon.

I dag ska jag luncha med Bettan. Ska åka över till eriksberg sen. Det ska bli så kul! Saknar henne verkligen. Och så kanske jag får se vart hon jobbar och så.

Johan ska iväg med Christian upp till hans pappa i svartedalen så han blir nog borta hela dagen.

Nej det var väl allt för mig.

Dagens vikt 100,9 Gaaah!

Onsdag. 25/2 -09

I går var det teater i skolan. Gud vad duktiga tjejerna var. Blev så stolt! Var lite orolig för Sofie för pjäsen började inte förens fem och det är ju då hennes medicin slutar verka och hon hade dessutom varit på skolan hela dagen så hon var väldigt trött. Men det gick hur bra som helst. Hade lite svårt att stå stilla när de sjöng men det gjorde ingenting. Blev lite extra show med lite dans och snurr bara :) Så det var uppskattat av alla.
Hannah var berättare och läste högt och tydligt och stakade sig inte på ett endaste litet ord. Och det var svåra ord och svåra namn!
Det var en saga om hur stjärnbilderna kom till. Orion, lilla och stora björn och skorpionen bla.
En helt underbar uppsättning var det iaf :)
Idag MÅSTE jag städa. Hade bestämt mig för att göra det igår men det blev inte av som vanligt.
Käkade 2 semlor igår. Nåja. Den ena var pytteliten på skolan. Tog den minsta jag hittade och så var den utan mandelmassa. Men den som vi gjorde här hemma var inte nådig. Stor och massa mandelmassa och grön grädde på det. Ja Sofie tyckte att den skulle vara just grön.
Men är det FET tisdagen så får det väl vara det också.
Nu sitter tjejerna och sjunger. Lips så här tidigt på morgonen. Men det låter bra :)
Mysigt.
Dagens vikt 100,8 skärpning!

Tisdag. 24/2 -09

Igår var jag på Lindex. Hade ju fått presentkort av både Bettan och Birgitta i födelsedagspresent. Letade efter en jacka men de hade inga snygga så det blev en baddräkt, två toppar, örhängen till Hannah och Sofie, ett par tights till Hannah och en mascara och då fick jag endå över pengar :)

Igår fick jag äntligen tummen ur och skickade in ansökan om bostadstillägg också. Kanske kan få de pengarna lagom till sommaren med tanke på försäkringskassans handläggnings tider. Har skickat efter blanketter om bostadsbidrag också.

Idag är blir det teater i skolan också. Det ska bli roligt.
Jag ska vara där klockan tre och hjälpa till med fikat. Lena (klassföreståndaren) dök på mig i går när jag hämtade Hannah och såg smått desperat ut när hon frågade om jag kunde hjälpa till. Jag svarade ja hur lätt som helst. Kanske låter konstigt att jag skriver om detta men saken är att hade det vart för ett tag sen så hade jag hittat på nån lam ursäkt för att slippa. Så att jag inte gjorde det betyder mycket.

Tänkte bjussa på lite bilder från min födelsedag. Har fortfarande inte kopplat in skrivare men Miriam skickade över lite bilder. Tackar!


Jag och bästaste Miriam.


Gabriel, Niclas och Emma sjunger LIPS.


Vackraste, gladaste, underbaraste Bettan.

Dagens vikt 100,7

Måndag. 23/2 -09

Ja då var det måndag igen då. Jäklar va dagarna går.

Igår gav vi ju oss ut tidigt för att åka pulka och leka i snön. Och det var jätte mysigt.  Vi åkte lite i backarna. Byggde en snögubbe som blev jättefin och gjorde en snöborg. Sen kom J och G och L och sällskapade. Fast då hade vi redan varit ute så länge så barnen började lessna. Så vi fick hem till oss och fikade i stället. Mys!
Sen när alla hade gått så gick jag och la mig. Var helt slut :)

Fasen vad jag nyser. Hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk nu igen. Orka!

Helgen har annars gått hyfsat bra i matväg. I går blev det våfflor till frukost och sen fika då med vitt bröd och en halv bulle. Maten var helt okej. quornfile med ris och sås och kokta morötter, brysselkål och ärtor. Och sen på kvällen blev det 2 våfflor igen av smeten som blivit över. Så det var väl inte så bra.

Men för att ha varit en helg så är jag supernöjd.

Jag ska hälsa på på Bettans jobb någon dag denna veckan också. Det ska bli super kul. Hon jobbar så mycket när när Christian inte är hemma så vi har inte träffats någonting. Saknar henne!

Jag ska ju kanske börja sjunga i en kör också. Hittade en tråd på nätet där en massa tjejer letade kör i Göteborg För att göra en lång historia kort så slutade det med att de startade en egen kör. De sjunger ganska blandat med låtar vilket passa mig perfekt. Ska se om jag kan få  lite mera information bara. Lite läskigt känns det allt. Jag har ju aldrig sjungit i kör eller något liknande tidigare. Men kul!

Dagens vikt 101,6


Söndag. 22/2 -09

Jäklar vad det har snöat. Men nu töar det. Idun sov ju här i natt och det gick jättebra.
Nu ska vi ut och leka i snön innan den försvinner. Det droppar oroväckande från taken och den ligger nog inte så länge till. Skönt! Men man får ju dra lite nytta av den så länge den varar.

Så på men vantar och mössor för nu drar vi ut.

Dagens vikt 100,5

Lördag. 21/1 -09

    Sate vad trött jag var igår. Jag somnade sittandes i soffan när vi tittade på Dexter! Har fastnat i den serien. Och tycker den är helt grym. Vissa småsaker kan man störa sig lite på. Små detaljer som man tycker att manusförfattaren skulle ha tänkt på och lagt upp annorlunda Men i det stora hela är den helt grym. Och jag somnade alltså.

Tror att det släppt mycket spänninga och sånt nu den sista veckan. Mycket har hänt i mitt liv. Mitt inre liv. Mina tankar och känslor har helt vänts upp och ner. Det är nog det som gör mig så trött.

Mamma var på sin koll igår. Är alltid så jäkla nervös att skiten ska ha kommit tillbaka. Men allt så jättebra ut! Lycka!

Igår fick brev från Alfakassan. Det är helt otroligt. Hela 1200 kr i veckan får Johan och då är det alltså innan skatt och avgifter så det slutar på 885 kr i veckan vilket alltså blir 3540i månaden. Yippi! Fan. Så det blir till att fortsätta gå till soc. Hade hoppats på att slippa det.

Idag ska vi passa Idun. Anja ska ha födelsedags fest. Ska bli kul. Det var ett tag sen nu och tjejerna tycker det är så roligt när deras kusin kommer och sover över.

Dagens vikt 100,7

Fredag. 20/2 -09

Shit va svårt det var att komma upp idag. Var kallt och jag ville inget hellre än att ligga kvar under mitt varma täcke. Men jag lyckades iaf komma upp. Satte på kaffet i sömnen och det tog ett bra tag innan jag vaknade till. Men nu känns det bättre. Hatar när det blir så. Jag brukar ha relativt lätt för att komma upp. Eller alltså det är ju alltid jobbigt att gå upp tidigt men inga problem liksom. Jobbigt var det iaf.

I går var vi och handlade. Gött att få hem lite mat och sånt. Hatar när skåpen är tomma. Mår alltid bättre av att ha mat hemma och allt blir dessutom så mycket lättare då.

Snöat har det gjort också. Jag vill i ärlighetens namn inte ha nån snö. Det tåget har gått kan man väl säga. Nu vill jag ha vår. Men alltid är det samma visa varje år. Så fort första vårkänslan smyger så på så nog fan blir det snorkallt och börjar snöa. Ibland tror jag att universum spelar oss ett spratt.

I går var barnen och åkte skridskor. De var helt lyckliga när de kom hem svettiga-under-hjälm-och-mössa-frisyrer. Måste komma iväg och åka med dom. Hade vart så roligt! 

Näe nu ska jag väcka barnen. 

Dagens vikt (tror jag, kan inte riktigt lita på vågen) 101

+/- 0
Start vikt: 112,6

Vecka 26  -11,6
Total viktminskning - 24 kg

Torsdag. 19/2 -09

Igår var jag på LISA. Och det var verkligen helt grymt. Alla som satt där förstod mig precis och sa vad jag tänkte. Det är lite svårt att beskriva den känslan jag hade när jag satt där. Det närmsta jag kan komma är "nu händer det" Det känns som jag har levt i ett ägg i flera, flera år och nu börjar skalet spricka. Och det absolut bästa av allt. Jag är inte rädd. Jo okej lite skrämmande känns det men som sagt. Jag är inte rädd. Och det är så jävla underbart!
3 dagar i veckan kommer jag gå på LISA.
Vi kommer arbeta med lera och trä, onsdagar är lite öppet vad vi ska göra och torsdagar är det data och friskvård. Då kommer vi att gå på promenader och sånt. Det känns så jäkla bra. Det är precis som om någon har suttit och tittat på mig. Gått in i min hjärna och sett vad jag behöver och sen gjort detta projektet utifrån det. Det är en mening med detta. Det är min tur nu.

Iom att det är på kvinno folkhögskolan så tänker jag att efter LISA (som är i 15 veckor) så kan jag börja plugga där. Jag hoppade ju av gymnasiet så jag har ingen utbildning.
Och lets face it. Ingen, särskilt inte i dagens läge, anställer en 30 åring utan utbildning eller någon som helst arbetslivserfarenhet.
Så det känns som en klok plan. Att åtminstone få gymnasiekompitens.

Jag känner mig på gång och vill börja nu.

Det blir ingen vikt idag. Vågen min har fått fläppryck. Tror det är batterierna. Får fixa det.

Onsdag. 18/2 -09

I går var jag och målade Det gick bra fast jag visste inte vad jag skulle måla. Kom inte på någonting. Eller jag hade först en ide som inte alls blev som i mitt huvud och sen så blev det något helt annat. Lite terapi kan man kalla det. Har ju tänkt att försöka dra nytta av målandet även ur den aspekten.

Och idag ska jag till LISA. Det känns riktigt bra. Jag ser fram emot det. Hoppas nu bara att det känns lika bra när jag kommer dit.

Har fått pengar idag också. Jag trodde att jag skulle få ca 600 mindre nu när jag gått från aktivitetsersättning till sjukersättning men det var nästan exakt på kronan samma som jag får. Det är skönt. Ska ta tag i att söka bostadstillägg nu också. Har fått reda på vad Johan får. 240 kr om dagen Weeeee! Vi är rika! (Ironi alltså)
Men det får gå. Eller det är klart att det går. Vi klarar allt, min lilla familj!

Dagens vikt 100,9 :)

Tisdag. 17/2 -09

Igår var det skola för Hannah igen. Jag och Sofie spelade spel hela förmiddagen. Och hon vann nästan hela tiden. Hon är så jäkla bra på memory. Kommer ihåg vart alla kort ligger.  
Och tur har hon också. Men det var jättemysigt. Trots att jag förlorade hela tiden :)

Sen passade vi Love. J och G ska kanske köpa hund så de var på nån kennel och kollade. Sen när de kom så fikade vi så det blev sent för barnen igår. De kom in isäng förens vid tio. Men då somnade de å andra sidan väldigt fort.

Idag ska jag måla :) Vet inte riktigt vad jag ska måla bara. Men det ger väl sig.

Nu har det blivit mycket mjöl den sista tiden igen. J och G hade värsta frallorna med sig så det blev kvällsmat. Inte bra alls.

Dagens vikt 101,3

Måndag. 16/2 -09

I går var vi på Plikta med Henrik, Anja, Idun och Signe. Plikta är en jättestor och rolig lekplats. Barnen tyckte det var jättekul och mindre kul när vi skulle gå hem. Hade tänkt att hitta på något med barnen så när Henrik ringde och frågade om vi ville följa med så passade det jättebra.
En liten promenad blev det också och det är ju aldrig fel.

Min barndomsvän har fått en pojke! Sofia. Har skrivit om henne förut. Hon bor ju i England Och i fredags fick hon alltså en lite pojk. Sååå söt! Helt underbar verkligen.
Jag är jätteglad för hennes skull och hon och Del kommer bli helt underbara föräldrar!
GRATTIS!

Dagens vikt 101,5

Söndag. 15/2 -09

Igår var en bra dag. Först åkte vi till Johans farmor. Fick kaffe och fika. Och så hjälpte Johan henne med en grej på datorn. Efter det så åkte vi till ikea. Var på jakt efter en vas till Anja. Hittade en jättefin och att det dessutom inte kostade så mycket var ett bra plus. Sen så åkte vi då till Anjas kalas och bjöds på jättegod pasta sallade med tonfisk, ägg, oliver ja en massa goda saker. Och sen blev det kaffe i "salongen" Och chokladtårtan "Death by chokolate" och den är verkligen helt sjukt god och chokladig.  Och sen på kvällen var det lördagsmys med barnen. Blev ugnspizza buffalo wings och vitlöksbröd. Och sen godis men jag smakade bara 2 små bitar.
Så matdagen igår var inte den bästa kan man säga.
Men det var en väldigt bra dag :)

På det dära LISA som jag pratade om så gör man olika aktiviteter. Typ hantverk av olika slag, studiebesök, gruppsamtal, IT-kunskap, motion av lättare slag. Ja lite olika sådana saker.
Jag ser verkligen fram emot detta och känner för första gången på länge att det faktiskt går framåt och händer något rent fysiskt. Psykiskt har jag ju känt mig bättre ett tag men det har liksom inte hänt något för det.
Så jag är jätteglad.

Dagens vikt 101,4 :(

Lördag. 14/2 -09

    Happy valentine <3
 
Igår var jag på försäkringskassan. Jag älskar att gå dit. Knäppt va! Men min handläggare är så grym! Hon får mig att må bra. Och precis när jag skulle gå så kom hon på att hon hade fått en broschyr om något som kunde passa mig. Så hon sprang och hämtade den. Och det var klockrent! LISA heter det och inriktar sig till kvinnor som varit sjukskrivna länge och/eller gått på aktivitetsersättning eller sjukersättning. Och som vill ut i arbestlivet igen. Och det är ju jag! Deras "metod" är att stärka självkänslan och självförtroendet genom att göra aktiviteter tillsammans. Och alla som kommer gå där kommer ju vara i samma situation som jag. Och det allra bästa av allt är att jag inte fick en klump i magen av detta! Jag hoppades verkligen att jag skulle få börja där. Och när jag hade varit hemma en stund så  ringde min handläggare. Då hade hon pratat med LISA och jag var välkommen på ett informationsmöte på tisdag eller onsdag. Tog självklart onsdag för då kan jag måla också :)
Och är jag fortfarande intresserad då så kan jag säga till redan då att jag vill börja. 2:e mars startar det så det är ju inte långt kvar. Åh det känns så BRA!

Idag ska vi till Irene och hjälpa henne med en grej. Och sen ska vi på kalas hos bästaste svägerskan. Det ska bli trevligt!
Det är en bra dag idag!!!

Dagens vikt 101.

Fredag. 13/2 -09

Aj, aj. Ont i magen. Hatar mens.  Blä.

Igår gjorde vi inte mycket Fick plockat undan lite bara. Men jag kände mig sleten och svullen hela dagen igår och det är inte mycket bättre idag.
Idag fick jag gå upp tidigt trots lov. Det skulle komma nån och sätta upp radondosor. Mellan 7-8. Jobbig tid när man är ledig.
Idag ska barnen till Universeum med farmor. Det kommer de att älska.
Och jag ska till försäkringskassan.

Mamma har fått en lägenhet i Lidköping. I maj flyttar hon. Jag är så jätteglad för hennes skull, fast det kommer kännas lite konstigt att hon flyttar så långt bort. Men jag är bara glad!
Grattis mamma!!!

Dagens vikt 101.

-0,7
Start vikt: 112,6

Vecka 25  -11,6
Total viktminskning - 24 kg

Torsdag. 12/2 -09

Det blev ingen snö. Skönt, fast ändå tråkigt. Vill att barnen ska få åka pulka en gång denna vintern. Och för varje dag som går så kommer vi närmare våren och då vill jag verkligen inte ha snö. Näe lika bra att få det överstökat nu.
Igår tvättade vi igen. Skönt. Men vi är inte klara för det. Uj, uj. Det är inte klokt vad mycket tvätt vi har.
Men nu börjar man se slutet på det iaf. Men då kommer vi till nästa problem. Nu när vi har så mycket rena kläder och handdukar och sånt så får vi inte plats. Skit. Skulle verkligen behöva större garderober jag och Johan. Varsin riktig garderob. Det är vad som behövs.

Idag ska jag försöka få städat litegran här.  Trevligt.

Dagens vikt 101,4

Onsdag. 11/2 -09

Nu snöar det. Och ska tydligen göra så i en vecka. Suck. Jag vill ha VÅR!
Men lite kul för barnen. Kanske det kan bli lite pulkaåkning i år. Och en och annan snögubbe :)

Igår åkte vi till ikea igen. Var verkligen tvungna att ha det där golvskyddet. Hade kollat på hemsidan att de fanns så Johan sprang in själv en snabbis. Men först tänkte han kolla på fyndhörnan om han kunde hitta nåt kul och så fick han syn på en dam som höll i ett golvskydd! Precis det vi skulle ha. Hon skulle sätta det på någon trappa eller vad det var och frågade Johan om han trodde att det gick att såga i det (?) Johan hjälpte henne så gott han kunde. Snäll han är. Han kunde ju lika gärna sagt att nej det tror jag inte och bara tagit det själv. Men det slutade iaf med att damen inte skulle ha det. 25 spänn kostade det! istället för 295. Visst det är slitet men det syns inte när det ligger på parketten.
Ibland måste man få ha lite tur också :)

Dagens vikt 101,3

Tisdag. 10/2 -09

Var på ikea igår. Köpte nattduksbord och gardinstänger och gardiner till barnens rum. Det som vi verkligen behövde var slut. Nämligen ett golvskydd att ha under datastolen.
Typiskt.
Köpte lite värmeljus också. Så nu är alla pengarna slut. Typ.
Får hoppas de får in det där skyddet snart. Vill inte förstöra parketten.
Tvättade igår och det ska vi göra idag med, Det är inte klokt vad mycket tvätt vi har. Och svårt att få tvättid här. Men denna veckan verkar det vara lite bättre. Kanske många som är bortresta? Ja, man får passa på iaf.

Dagens vikt 101,4

Måndag. 9/2 -09

Oj, oj. Lördagsmys med barnen på en söndag kan verkligen ställa till det. Inte bra. De vill ju ha en massa grejer och vi hade på kladdkaka, chips, ostbådar och nötter kvar sen festen. Så ja, det är klart att jag inte kan låta bli.
Men mysigt var det iaf. Såg på madagascar 2. Den var rolig.
Nu är det sportlov. Vet inte vad vi ska hitta på. Ska försöka komma iväg och bada någon dag. Och sen vill jag till IKEA! Fick ju en massa pengar i födelsedag och presentkort. Så nåt ska vi väl kunna hitta på. Måste ha gardinstänger och gardiner och sånt kul. och nattduksbord.

Fast idag blir det nog lugnt. Ska städa lite. Och skulle vilja ta en promenad.

Dagens vikt. 101,5

Söndag. 8/2 -09

Ja igår hade vi ju kalas för mig. Och det var såå lyckat. Först var det kalas. Då kom mamma, Ylva och Håkan. Johans farmor, Henrik, Anja, Idun och Signe. Min Christina (faster) och Hans. Vi bjöd på pastasallad med olika tillbehör och vitlöksbröd. Mycket uppskattat av alla och väldigt enkelt att fixa. Senare kom Birgitta och Bengt .Det var jätte trevligt och vi satt och pratade och hade det mysigt. Sen när klockan blev lite mera och de flesta hade gått så kom Jennie och Garbriel och Niclas och strax därefter Bettan och Christian. Sist kom Miriam och Martin (som vanligt) Vi sjöng lips så det skångra i väggarna och jag hade det jätteroligt. Jag fick komplimanger av alla om en massa grejer. Min vikt, mitt hår, min klänning, lägenheten, min tavla, att jag sjöng bra, att jag var fin. Och jag tog det åt mig för en gångs skull. Kändes som jag vuxit 2-3 cm i morse när jag vaknade.
Ja det var den bästa födelsedagen jag någonsin haft, både på den riktiga födelsedagen och sen på festen.

Tack alla underbara människor som finns i mitt liv!

Dagens vikt 101

Lördag 7/2 -09

Igår var en underbar födelsedag. Vi åkte till pappa och Rosemarie och hade hur trevligt som helst. De hade en ny assistent som var jättegullig och alla var på toppen humör. Sen åkte vi hem till mamma en pyttesnabbis och ´fick ett svart ljus och en jättesnygg manschett att ha i hallen.

Inatt har jag inte sovit mycket. Vi grejade till sen inatt och precis när vi skulle lägga oss så vaknade Hannah. Hennes vagel är helt enorm. 2 stycken är det tom och hon kunde knappt öppna ögat Så det blev lite pill med det. Sen ville hon att jag skulle sitta med henne en stund. Så jag kom inte i säng förens kl 3 och så väckte Hannah mig nu halv 6 igen. Trött!
Måste klämma in lite vila här idag annars kommer jag inte fixa den här dagen.

Dagens vikt 101,3

 Nu har jag sovit i 2 timmar. Skönt.

Fredag 6/2 -09

Ja då fyller man 30 då. Jag fick kaffe på sängen! Mina älsklingar kom och sjöng för mig och hade tända ljust och grejer. Till saken hör att Johan har så sjukt svårt att komma upp på morgonen. Så det var verkligen speciellt. Sofie vaknade först och jag hörde när hon kom in till oss och viskade till Johan "pappa vakna, det är mammas födelsedag idag" och då var han redan vaken. Sen somnade jag om. Så underbart. Och så fick jag de bästa presenterna! Av mamma, Hannah och Sofie fick jag ett puder. Precis vad jag behöver. Och perfekt färg var det också. Och av Johan och barnen fick jag Lips! Åh vad glad jag blev. Som jag har önskat mig det. Det är alltså singstar fast till xbox 360. Så nu har jag sjungit hela morgonen.
Denna dagen kunde inte ha börjat bättre! Sen ska vi till pappa. Och sen är riktiga kalaset i morgon. Vi har sjukt mycket att göra idag. Ska städa och handla och göra tårtor och sånt. Men det brukar alltid bli bra i slutendan. Fast det blir stressigt.

Dagens vikt 101,7
+0,4

Start vikt: 112,6

Vecka 25  -10,9
Total viktminskning - 23,3kg 

Torsdag. 5/2 -09

Dan före dan. Sista dagen som 20+. Jag skulle nästan önska att det kändes mer dramatiskt på nåt sett. Men det känns som vanligt när man fyller år nuförtiden. Absolut ingenting.
Ja, kul förstås att ha kalas och sånt. Men inget mer liksom Jag saknar den där känslan man hade när man var liten och fyllde år.
Igår var jag helt trött. Det kändes nästan som jag var på väg att bli sjuk igen. Var frusen och hängig. Men idag känns det bättre.

Ska väl försöka städa lite här idag Och fixa till lite småsaker här hemma.

Dagens vikt 102,2

Onsdag. 4/2 -09

Igår var jag och målade. Det kändes jättejobbigt att gå dit men jag hade bestämt mig. När jag väl kom dit så kände jag mig lite tafatt sådär. Visste inte riktigt vad jag skulle göra men det släppte efter en liten stund. Det var en grupp i olika åldrar. Alla var jätteduktiga och hade målat jättelänge. Några var verkligen konstnärer och sålde tavlor och sånt. Men det var jättekul. Jag stod i ett hörn så ingen kunde se vad jag gjorde :) Kände mig som sagt rätt så osäker. Men sen så hade vi genomgång. En stod där framme och så tog de en tavla i taget och så pratade man lite om den. Alla kom med synpunkter och sånt. Bara possetivt dock. Sen var det min tur. Först tänkte jag inte vara med för det var frivilligt men så tänkte jag "äh va fan" och så var jag det. Och alla tyckte den var såå bra! "Åh vem har gjort den" sa de. Så jag räckte stolt upp handen : ) De trodde mig knappt när jag sa att jag aldrig målat förut. Jag blev jätteglad!  Och så fick jag lite tips om hur man kan göra rent tekniskt. Tex börja med bakgrunden först.
Ja det var riktigt roligt iaf. Och alla var jättetrevliga. De flesta har gått där i flera år så alla kände ju varandra väldigt väl. Men det var inga problem att komma in i gruppen även om man inte hänger med i alla samtal när man är ny. Men det känns iaf rikgigt bra.

Dagens vikt 103,0


Tisdag. 3/2 -09

   Fy va det var svårt att vakna idag. Jag fick inte upp ögonen. Satt vid datorn och kämpade mot ögonlocken :) Tog en Harpa för att vakna och kunde inte tänka. Jobbigt att vara så trött. Men tillslut så vaknade jag iaf :)

Idag ska jag gå och måla. Har anmält mig till en frivilligcentral. Målet är nu att jag ska aktivera mig lite. Och det känns ju jättebra. Fast jag måste säga att jag är lite nervös. Helst sjukt igentligen. Alltså jag vet ju att det kommer gå jättebra och allt sånt. Men det är endå lite pirrigt.

Såg att de hade Chi Gong också. Ska kolla upp det tänkte jag.
Det känns bra att jag är på gång.

Bilen gick som väntat inte igenom besiktningen. Men det var bara några småfel som är rätt lätta att fixa till. Fast även de kostar pengar. Bla så var det defus ljusbild eller nåt sånt. Så vi måste köpa nya strålkastare. Men som sagt det kunde vart betydligt värre.

Nu får det vara slut på mackorna. Jag har härmed brödförbud! Det här går inte längre. Jag går ju bara upp, upp, upp! Inte bra alls. Hittills så har jag ju iaf stått stilla eller pendlat några hekto hit och dit men nu är det illa.
Blä!

Dagens vikt 103,4!!

JA som ni ser. Det här går ju inget bra alls..

Måndag 02/2 -09

Oj,oj. Bara 4 dagar kvar till jag fyller 30. Helt galet va gammal jag börjar bli. Haha.
Igår fick jag städat lite iaf. Nu behöver vi bara tvätta så ser det riktigt skapligt ut här hemma :)
Ska ju ha kalas den 7:e och då vill man ju visa upp den bästaste sidan av lägenheten.
I dag ska vi besiktiga bilen. Skulle igentligen behövts göras för längesedan så nu har vi körförbud på den. Men man får ju köra till besiktningen iaf. Får se hur det går. Tror det är en del som behöver fixas. Men vi får ju uppskov iaf kan man ju säga.
Känner mig helt svullen idag. Och det syns minsan på vågen. Fast jag drack en massa vatten igår. Ska försöka dricka mycke idag med så får vi se hur det går.

Det går inget bra med maten. Äter bara en massa bröd känns det som. Nu får det vara slut med det.

Dagens vikt 102,8 !!!!!!

Söndag. 01/2 -09

   Oj oj. Igår var inte nån bra dag foodwise.  Var på kalas hos Bettan och Christian. Dom bjöd på snittar med en massa gott guck på. Och sen tårta på det. Vi stannade till ganska sent så det vart ju mackor hela dagen och sen när vi kom hen så käkade vi nudlar. Så det var ju ingen höjdare direkt. Men det var gott :) Och jättetrevligt. Träffade Bettans mamma. En sån kvinna! Helt underbar.
Ja dagen var jättelyckad igår. Vi hade super trevligt. Och så kollade vi på film från när dom var i grekland. Så jäkla mysigt! Jag undrar när vi ska kunna komma iväg och resa. Vill!

Dagens vikt 101,9 :(

RSS 2.0