vägen-mot-framtiden -

Söndag. 27/9 -09

  Oj, nu var det så där länge sedan jag skrev igen. Mest för att det inte har hänt något direkt. Dagarna rullar på och de ser likadana allihop.

I fredags var barnen på skoldisco och som vanligt var de såå fina när de gick. Först ut var Sofie och sen var det till att hämta henne och lämna Hannah. Se ser så stora ut när de ska på sådana grejer. Och det är väl bara att inse att det ÄR stora nu. Har lite svårt att fatta det där bara.

Med vikten går det sådär. Ja, jag går inte upp av någon konstig anledning men jag går inte ner heller. Vi har så fruktansvärt lite pengar att jag det mest blir pasta och potatis och sånt och inte mycket grönsaker. Äter helt fel alltså. Jag vill så gärna ner till 95 för å har jag gått ner 30 kg men det känns som en omöjlighet nu.


Måndag. 21/9 -09

 Maj god. Nu är det snart oktober juh! Det är inte klokt vad tiden går fort.

I helgen har vi varit hos mamma. Det var så mysigt att komma dit upp. Jag har verkligen saknat henne.
Och i lördags var vi hos moster och åt surströmming =) Barnen knorrade lite om att det luktade illa.
Men Sofie smakade iaf lite fast hon spottade ut det lika fort igen.
Hannah och mormor hade gjort köttbullar till barnen och Johan och Håkan fick Jansson. Men Johan fick allt ner lite surströmming han med =)  Sen fick vi en jättegod äppelpaj (eller heter det äpplepaj??)  som Ylva hade gjort. Allt var jättegott och jättemysigt!
Och igår gjorde vi inget speciellt. Jag färgade håret på mamma och så slappade vi mest. Sen kom Ylva för jag hade glömt min halsduk hos henne. Så då käkade vi middag och tjötade lite och sen på kvällen så åkte vi hem.
Det kändes lite kort att bara vara där över helgen men det var roligt iaf.


Onsdag. 16/9 -09

 Tja, det gick väl som jag väntat på arbetsförmedlingen igår. Fattar inte varför jag var nervös för det var ju bara information och det visste jag ju. Men det är ju ett stort steg. Det händer saker. Var väl därför antar jag. Så nu ska jag tillbaka nästa vecka och då ska vi börja kartlägga och ha oss. Vet ju fortfarande inte vad jag ska bli när jag blir stor. 

I måndags var vi i slottskogen med Jennie från lisa. Det var jätteskönt att komma ut. Hade nästan inte varit utanför dörren på flera dagar. Känner mig risig. Har ont i munnen och känner mig allmänt dassig helt enkelt. 
Jobbigt. 


Söta. 

 
Jobbiga backar i Slottsskogen.


Fin. Men läskig tyckte Jennie.


Älgar och Jennie och Johan.

Barnen var jätteduktiga hela turen. Men på slutet gick det lite väl fort för Sofie så hon vurpade med cykeln på en grusväg. Hon blev jätteledsen men det var inte så farligt. Ett skrubbsår på armbågen bara.


Tisdag. 15/9 -09

 Ska snart till arbetsförmedlingen. Känns skitläskigt. Uppdaterar när jag  kommer hem.


Sången om mig.Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause i can make a change on my own

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing would break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
Start living my life for me
I believe it finally, I’m moving on

Something, somewhere, that i long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I lose and fail, I’ll be fine

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing would break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
Start living my life for me
'Cause i believe it finally I’m moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right (I can make it right)

I’m moving oooon....
Nothing would break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who i wanna be
And start living my life for me
I believe it finally, I’m moving on

(I am moving) Yes, i'm moving on
(I am moving) I'm moving oooon!


Fredag. 11/9 -09

Ja då var det fredag igen då. Det är inte klokt vad dagarna går fort. 
Hade så jäkla svårt att somna igår. Hade tandvärk som inte var av denna värld. 
Somnade tillslut vid 2 så jag var lite död när klockan ringde halv fem. 

Annars händer inte så mycket. Är så jäkla trött på dagarna. Kanske lite höstdepression på G? Känner liksom inte för något.  Men det släpper väl antar jag. Måste aktivera mig lite bara. 

 


Onsdag. 09/09 -09

Gött. Det verkar som den här förkylningen ine var så blodig. Jag börjar redan bli bättre. Börjar kanske se ett litet ljus i tunneln kantad av smärta och värktabletter.  Det har varit lite mycke nu känner jag. Tandvärk, bölden, förkylning och huvudvärk där emellan. Ont i magen har jag också haft iom alla piller jag knaprat. Men nu känns det alltså som det kan bli ett slut på det. Skönt!

Fy vilket tråkigt inlägg detta blev nu då.


Måndag. 7/9 -09

 Jahopp då var det min tur då. Jag är asförkyld! Jag HATAR att vara förkyld. Det känns som hela huvudet är fullt med snor. Det spränger i näsan, bihålorna och ögonen.
Uuuäähhh!!

Igår var vi hos Henrik. Pappa och RoseMarie kom dit. Det var jättetrevligt och Anja och Henrik hade gjort en jättegod äppelpaj =)

Tack för det!Dagens vikt. 98,6


Fredag. 4/9 -09

Förkylningarnas tid är här. Sofie började nysa i går och idag så är hon jätte snorig och svullen i ansiktet. 
Så det är väl bara att bereda sig på att bli förkyld nu då. 
Jag HATAR att vara förkyld. Det gör väl iofs alla men jag får panik när jag inte kan andas genom näsan. 
 

Stackars liten. Överdosera toa-papper, kan man göra det?
Svar: JA!

Annars så börjar det bli bättre med mig. Jag hade naturligtvis tandvärk igår. Det har jag ju varje dag nu. Men det var bara 1 gång. Och vulkanen mår mycket bättre. Det kliar så jag blir tokig och det är ju ett gått tecken!

Vikten var inte så illa som jag trodde. Idag vart det 98,8 och det tycker jag inte är så farligt med tanke på att jag inte haft någon som helst fokus på viktminskning på sista tiden.

Påminnelse.


125 kg


99 typ.


Torsdag. 3/9 -09

Tänk er ett berg. Inuti det berget väller magma upp från jordens inre. Det bygger upp ett tryck, pulserar och trycker på jordskorpan. Tillslut blir trycket för stort och en flod av trögflytande lava väller ut. Det känns som det aldrig ska ta slut. Till sist så minskar det något och en liten bäck av magma och aska flyter stilla ut ur berget.
En vulkan är född. Med sina karakteristiska höga kanter runt om en stor krater.

Tänk er nu att denna vulkan bor i min armhåla så vet ni vad som händer igår.


GÖTT!!


Onsdag. 2/9 -09

  Ja då var September redan här. Dagarna bara flyger förbi. Samtidigt som de går så otroligt långsamt. Jag går bara här hemma och kan inte göra någonting Sover en stund, läser, tittar på TV och på sin höjd går jag ut och hämtar barnen om Johan inte är hemma.
Jag är så galet trött på detta nu. Har ont hela tiden. Antingen är det tänderna eller bölden. Igår satte jag mig och kollade upp tandläkare som var inriktade på tandvårdsrädsla och tårarna rann konstant bara av att läsa om det. Samtidigt så går det inte att ha det så här så jag känner mig helt låst. Jag KAN inte går till tandläkaren av flera orsaker men jag KAN inte heller gå så här. Nu har jag haft tandvärk någon eller flera nånger om dagen i flera dagar. Det har aldrig varit så här illa.
Usch!

Igår var Hannah på trupp uttagning på Gympan. Hon och en kompis från gården och 2 tjejer till gick själva dit. Det såg ut som Hannah växte flera decimeter när hon gick iväg. Hon kände sig så stor!
Men jag var typ orolig hela kvällen.
Det visade sig att det hade gått jättebra. Hon hade visst fått 2 stjärnor på nästan allt och det var det bästa man kunde få.
Så nu ska hon börja i den näst bästa gruppen. Och detta trots att hon inte gått i gymnastik på 4 år. 2 gånger i veckan ska hon träna och så tävlar dom tror jag.
Shit det kommer bli dyrt. Har ingen aning om hur vi ska lösa det men vi  måste, för Hannah skull. Hon är verkligen duktig och har talang för det. Det känns hemskt att inte kunna ge henne det pga ekonomin.
Sofie är också jätteduktig och hon vill också börja tror jag. Vi får se hur vi löser det.
*magsår*

Jag har inte vägt mig idag. Har en känsla av att det kommer vara över 100 så jag vågar inte. Med penicillinet och alla värktabletter som jag äter så är jag helt svullen och det känns som jag väger minst 200 kilo. Innan kunde jag faktiskt se att jag gått ner i vikt men det gör jag inte nu.

Fan va deprimerande det är att bara gå hemma så här och inte kunna göra något. Jag kan lixom inte gå, för då har jag ingenstans att luta armen mot och jag måste spänna axeln och får jätte ont i den, samtidigt som det ändå inte hjälper mot bölden. Och det gör jätte ont att ha bh på sig också. Så därför känner jag mig helt instängd här.
Åååhh.. Orkar inte mera!

Idag ska Sofie och Johan iväg tidigt! De ska vara på sjöfartsmuseet klockan 7 och då kommer en guide och hämtar dem, och hela hennes klass och så ska de ner till fisk hamnen. Spännande.
Sofie vill ta med sig en klänypa.

För det stiiinker ju där!Göteborgs hamn.


RSS 2.0