vägen-mot-framtiden -

Måndag. 27/12 -10

God Jul och God fortsättning mina vänner.
Ja nu var julen över för denna gången. Och vi har haft en helt underbar jul!
Mamma kom ner i tisdags redan och då la vi in sill och gravade lax.
På julafton kom Birgitta, Bengt, Christer,Henrik, Anja, Idun och Signe hit.
Vi åt massa god mat och öppnade julklappar. Det var en såndär bra jul. Så som det ska vara. Utan bråk eller tjafs. Inte en irriterad min någonstans =)
Det har blivit en massa godis, potatis och andra onyttigheter. Jag har inte ens vågat väga mig. Eller rättare sagt valt att inte göra det. Jag får ta nya tag efter nyår.
I morgon fyller min lillebror 30 år!
Tänk att vi har blivit så gamla!

Söndag 19/12 -10

Nu har vi jullov. Det är inte klokt vad tiden har gått fort. Det känns som vi precis börjat skolan. Det måste ju vara ett gott tecken.
I fredags hade vi julavslutning. Jag skulle sjunga i kören. Var inte alls nervös innan men ändå fick jag som panikångest när vi väntade på att gå upp. Det var skitläskigt. Men jag gjorde det iaf. Och det gick över lite när jag stod där och det gick riktigt bra.
Fan va långt jag har kommit. Det är ändå inte så värst längesen som jag knappt gick utanför dörren.
Jag är verkligen stolt över mig själv.
På avslutningen fick man även skriva lappar till varandra med en liten hälsning eller något som man tyckte om om personen. Så la vi alla i en strut. Det var riktigt roligt att läsa min strut när vi kom hem. Att jag tydligen framstår som en stark person värmde att höra. Att jag var smart, intelligent och vacker var inte heller helt fel att höra.
Maten har gått hyfsat ett tag nu. Så vikt kommer i morgon.
Ha det gött i vintern mina vänner, de få som orkar vänta på uppdateringar vill säga.

RSS 2.0