Onsdag. 19/1 -11

Oj, vilken lång dag det var igår. Började skolan halv nio som vanligt och slutade halv fyra. Sen bar det iväg till gympan direkt. Mina barn- och ungdomsgrupper började igår. Slutade inte förens halv åtta och då åkte vi direkt och handlade. Sen när vi kom hem så satte jag mig med en läxa som vi hade tills idag.
*
Det är något konstigt med vikten. Jag har gått upp i vikt och jag fattar inte varför. Tror att jag äter för dåligt. Men vi har inte kommit iväg och storhandlat sedan vi fick pengar så vi har inte så mycket hemma. Vi handlar för dagen
*
bara.
Känner att jag har samlat på mig en massa vätska också så nu dricker jag så mycket vatten jag bara kan. Över ett kilo upp över en natt känns inte rimligt. Känns så tråkigt bara för mitt mål känns så långt bort nu  helt plötsligt.
I dag var det lite bättre men fortfarande betydligt mer än i måndags.

Kommentarer
Postat av: denise♥

Det kan bara vara kroppen som samlar på sig vätska, förstår att det blir lite depp med 1kg ner, samma har hänt mig. Men har gott ner det illakvikt igen. Ge inte upp för det, du klarar det! :D

2011-01-20 @ 23:03:24
URL: http://ddeenniissee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej StinaGe inte upp. Jag står helt stilla och har hållt på över 2 veckor.Men det kommer nog att visa sig snart.Jag är väl trögstartad. Du klarar det är jag övertygad om.

Kram Svärmor

2011-01-21 @ 08:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0