Fredag. 21/8 -09

Första dagen avklarad. Barnen trivs som fisken i vattnet i skolan. Och idag har Hannah haft sin första engelska lektion! Fatta att hon är stor nu!!

Uppropet gick jättebra. Sofie var lite nervös i början men det släppte snabbt. Och hon var glad att träffa alla gamla kompisar Tror dom har tröttnat lite på att bara vara med varandra. Det känns bra att allt rullar igång igen. Även om det var grymt jobbigt att gå upp i morse när klockan ringde.
Är inte alls van vid det ju. Men man vänjer sig väl fort hoppas jag.

I helgen vet jag inte vad vi ska hitta på. Johans mamma fyller år och så är det Tjejmetet på söndag. Men av någon anledning så känns det som det inte kommer bli att vi åker dit. Ja, vi får se hur det blir.

Maten går bra. Men nu är det TOMT i kylskåpet och då är det inte så lätt att få ihop alla måltider. Äter alldeles för lite just nu. Inte bra, inte bra alls. Det vet jag ju. Men vikten håller ju sig (typ)och det är det viktigaste.

Har försökt och få tag på hon som förmedlar fritidsplatser idag också. Det är inte det lättaste kan jag säga.
Vi har bestämt att barnen ska få börja på fritids nu. Det kommer hända så mycket under hösten och de missar så ortroligt mycket av det sociala  skolan när de inte är där. Sen får vi få det och gå ihop ekonomiskt bäst det vill.

Dagens vikt 99,5

 Just det. Var ju på Liseberg igår med några tjejer från Lisa. Tomas Ledin spelade men vi satt uppe på en gräsmatta lagom långt ifrån scenen och snackade. Det var så mysigt att träffa dem igen Har verkligen saknat dem!
Bästa Jennie som styr upp sånt här. Och hon hade gjort världens godaste fruktsallad. Och Jenny hade bullar med sig. Massa mys och massa prat =)

Tack tjejer!

Kommentarer
Postat av: camilla

Men vad jag missat en massa :(



Det ser ju ut som det går bra för dig med vikten ju,det går neråt som vi säger ;)

Duttig flicka♥

Fortsätt så där nu.

Kram

2009-08-21 @ 15:55:11
URL: http://www.millisvikt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0