vägen-mot-framtiden -

Måndag. 22/11 -10

Usch stackars pappa. Nu har han ramlat ur rullstolen och brutit lårbenshalsen. Han opererades idag och ligger på uppvaket och har sjukt ont. Får nervblockerande medicin. När fan ska det ta slut på elände för hans del??


Pappa och Hannah på pappas 63-års dag.


***

Fan vägde mig förra måndagen. 103,9!!!

Inte klokt. Nu är det skärpning. Hela förra veckan gick bra i matväg med ett och annat snedsteg och lördagsmys som gjorde att jag fick jätteont i magen (tål inte riktigt kolhydrater längre)

Och vågen stannade på 101,2 i morse. Fortfarande sjukt mycket men på rätt väg iaf.

Har märkt att jag får mer sällan och lättare yrsel (panikångest) när jag äter så här.
Känner mig bara lite illamående på mornarna men det stannar där och blir inte värre. Vissa mornar känns det ingenting.

Hoppas verkligen att det går över helt snart. För det är riktigt jobbigt.

Veckans vikt. 101,2

-2,7


Onsdag. 3/11 -10

Det var inget fel på sköldkörteln. Skönt. Men samtidigt så undrar jag ju vad det då kan vara. Är väl psykiskt. Det är ju en stor omställning det här att jag har börjat plugga. Jag tycker ju att det är så vansinnigt roligt och därför kanske det känns lättare än det är?? Gymnastiken tar ju sitt också. Så visst är det mycket.
Stressad känner jag mig för jämnan men det har jag ju gjort jämt känns det som. Även när jag inte hade något att göra.
Var hos frissan idag och hon tyckte inte att jag skulle stressa för håret iaf. Hon tyckte det kändes friskt, det som inte var slitet. Och sa att man kan ha såna perioder ibland samt att stress inte är bra för håret.
Så jag ska försöka släppa detta nu. Försöka leva i nuet och inte oroa mig för allt och alla hela tiden. Men det är inte så lätt.
Har höstlov nu. Det är både skönt och tråkigt. Saknar mina underbara klasskamrater. Men i morgon ska vi träffas och gå och titta på komunfullmäktige. Efteråt ska vi gå ut och käka och ta nån öl och fira mig och Johan. Vi har varit tillsammans i 15 år i morgon!
Mitt livs kärlek.

Måndag. 101101

Denna veckan har det vart mycket fläng hit och dit. Gympa, tävling och kalas. Känns som jag inte gjort annat än lämna och hämta. Men det har funkat bra. Johan har varit borta hela dagarna.

Maten gick superbra i början av veckan men sen kom den dåliga planeringen in i bilden. Så det har blivit lite sisåsdär de senaste dagarna. Men ett litet minus blev det iaf.

Veckans vikt 100,7

- 1 kg.

Nu har vi höstlov hela familjen. Det ska bli skönt att slippa ställa klockan men jag kommer sakna skolan.
Vi ska träffas på torsdag och gå och titta på komunfullmäktige och efteråt ska vi ut och fira min och Johans 15 års dag.

Ha de gött!


RSS 2.0